Feedback over YouTube Kids sturen

We zijn altijd op zoek naar manieren om YouTube Kids te verbeteren en je kunt hierbij helpen door ons feedback over de app te geven. Deze feedback kan van alles zijn, van wijzigingen die je zou willen zien tot problemen die je hebt ondervonden.

Volg voor het melden van eventuele ongepaste content in de app het proces voor het melden van ongepaste video's.

Je kunt ons als volgt feedback sturen:

1. Tik op het hangslot onderaan een willekeurige pagina in de app.
  2. Voer de cijfers in die worden weergegeven of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Feedback.
  4. Volg de aanwijzingen om een korte beschrijving en een screenshot toe te voegen, zodat we je feedback nog beter kunnen begrijpen.
  5. Selecteer Feedback sturen als je klaar bent.

We lezen alle feedback die we krijgen, maar kunnen helaas niet persoonlijk reageren op alle meldingen. We nemen je feedback serieus en gebruiken deze om YouTube Kids te verbeteren.