YouTube Kidsiä koskevan palautteen lähettäminen

Pyrimme jatkuvasti parantamaan YouTube Kidsiä, ja voit auttaa siinä kertomalla meille mielipiteesi sovelluksesta. Voit kertoa esimerkiksi huomaamistasi ongelmista tai toivomistasi muutoksista.

Jos huomaat sovelluksessa mahdollisesti sopimatonta sisältöä, tee siitä ilmoitus.

Näin voit lähettää palautetta:

1. Napauta sovelluksen alakulmasta lukkokuvaketta.
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Palaute.
  4. Seuraa ohjeita ja lisää lyhyt kuvaus sekä kuvakaappaus, jotta voimme käsitellä palautteesi paremmin.
  5. Kun olet valmis, valitse Lähetä palautetta.

Kaikki palaute käydään läpi, mutta emme voi vastata henkilökohtaisesti jokaiseen viestiin. Palautteesi otetaan kuitenkin huomioon, ja sen perusteella parannamme YouTube Kidsin käyttökokemusta.