Palautteen lähettäminen

Pyrimme jatkuvasti parantamaan YouTube Kidsiä, ja voit auttaa siinä kertomalla meille mielipiteesi sovelluksesta. Voit kertoa esimerkiksi huomaamistasi ongelmista tai toivomistasi muutoksista.

Jos huomaat sovelluksessa mahdollisesti sopimatonta sisältöä, tee siitä ilmoitus.

Näin voit lähettää palautetta:

1. Napauta sovelluksen alakulmassa näkyvää lukkokuvaketta.
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Palaute.
  4. Noudata ohjeita ja lisää lyhyt kuvaus ja kuvakaappaus, jotta voimme käsitellä palautteesi paremmin.
  5. Valitse Lähetä, kun olet valmis.

Kaikki palaute käydään läpi, mutta emme voi vastata henkilökohtaisesti jokaiseen viestiin. Palautteesi otetaan huomioon YouTube Kidsin käyttökokemuksen parantamisessa.