Send feedback om YouTube Kids

Vi er altid på udkig efter måder, hvorpå vi kan forbedre YouTube Kids, og du kan hjælpe ved at give os feedback om appen. Din feedback kan omhandle alt fra problemer, du har oplevet, til ændringer, du gerne vil se.

Brug vores proces til rapportering af upassende videoer til at markere alt potentielt upassende indhold, du ser i appen.

Sådan sender du din feedback til os:

1. Tryk på hængelåsen i nederste hjørne på en af siderne i appen
  2. Læs og indtast de tal, der vises, eller indtast din tilpassede adgangskode
  3. Vælg Feedback
  4. Følg vejledningerne for at give en kort beskrivelse og et screenshot, som kan hjælpe os med at forstå din feedback
  5. Vælg Send feedback, når du er færdig

Selvom vi gennemgår al den feedback, vi modtager, kan vi ikke svare personligt på hver enkelt rapport. Vi tager din feedback seriøst og bruger den til at forbedre den samlede oplevelse af YouTube Kids.