Käyttöajan rajoittaminen YouTube Kidsissä

Sovelluksen ajastimella vanhemmat voivat rajoittaa lasten ruutuaikaa. Ajastin näyttää lempeän ilmoituksen ja sulkee sovelluksen käyttöajan loputtua, jotta sinun ei tarvitse.

Käyttöajan rajoittaminen YouTube Kidsissä

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Näin asetat ajastimen YouTube Kids ‐profiilille:

1. Napauta sovelluksen alakulmasta lukkokuvaketta .
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Ajastin .
  4. Aseta aikaraja käyttämällä liukusäädintä tai - ja ‑kuvakkeita.
  5. Valitse Käynnistä ajastin.

Kun aikaraja tulee täyteen, lapset näkevät ajan loppumisesta kertovan ilmoituksen ja sovellus lukitaan. Näytön avaaminen:

1. Napauta sovelluksen alakulmasta lukkokuvaketta .
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Ajastin  ja sitten Pysäytä ajastin.