Begræns skærmtiden på YouTube Kids

Med vores indbyggede timer kan forældre begrænse skærmtiden ved at få timeren til at give børn besked om, at det er tid til at stoppe. Timeren viser en venlig underretning og lukker appen, når sessionen er overstået, så du ikke behøver at gøre det.

YouTube Kids: Sådan begrænser du skærmtid

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Sådan indstilles timeren på en YouTube Kids-profil:

1. Tryk på hængelåsen i nederste hjørne på en side i appen.
  2. Læs og indtast de tal, der vises, eller indtast din tilpassede adgangskode.
  3. Vælg Timer .
  4. Brug skyderen eller ikonerne og til at indstille en tidsbegrænsning.
  5. Tryk på Start timeren.

Når tidsgrænsen er nået, vises notifikationen "Tiden er gået!" til børnene. Sådan låser du skærmen op:

1. Tryk på hængelåsen i nederste hjørne på en side i appen.
  2. Læs og indtast de tal, der vises, eller indtast din tilpassede adgangskode.
  3. Vælg Timer , og tryk derefter på Stop timeren.