Entendre les opcions de YouTube i YouTube Kids per al teu fill o filla

Si fas servir Family Link per gestionar el Compte de Google del teu fill o filla, pots configurar els controls parentals a:

Configuració del contingut per a famílies que fan servir experiències supervisades

Què necessites

Per donar al teu fill o filla accés a YouTube Kids o a una experiència supervisada a YouTube, has de crear-li un Compte de Google.

Opció 1: YouTube Kids

Com funciona YouTube Kids

L'aplicació i l'experiència web de YouTube Kids inclouen contingut nou i vídeos populars entre el públic infantil en un format segur i fàcil d'utilitzar per als infants.

Hauràs de configurar YouTube Kids per al teu fill o filla perquè pugui utilitzar-lo.

Amb Family Link, pots:
  • Seleccionar una opció de configuració del nivell de contingut.
  • Permetre que el teu fill o filla utilitzi la funció de cerca a YouTube Kids.
  • Desbloquejar vídeos.
Consell: per canviar algunes opcions de configuració de YouTube Kids, com ara els efectes de so i les emissions que el teu fill o filla pot controlar, obtén més informació a la Guia per a pares de YouTube Kids.

Canviar la configuració de YouTube Kids

Important: per poder actualitzar la configuració, has de concedir al teu fill o filla accés a YouTube Kids.

Amb l'aplicació Family Link

Per anar directament a aquesta opció a l'aplicació, toca el botó que hi ha a continuació:

Configura els controls de YouTube

1. Obre l'aplicació Family Link Family Link al teu dispositiu.
  2. Selecciona el compte del teu fill o filla.
  3. Toca Controls i, a continuació, Restriccions de contingut i, a continuació, YouTube.
  4. A "Configuració de YouTube Kids", pots:
    • Actualitzar la configuració del nivell de contingut.
    • Activar o desactivar la Cerca.
    • Suprimir l'accés a YouTube Kids.
Consell: si vols que el teu fill o filla tingui accés a més contingut de YouTube, pots configurar una experiència supervisada a YouTube.

Amb l'aplicació YouTube

1. Al dispositiu, obre l'aplicació YouTube YouTube.
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto o inicial de perfil.
  3. Toca Configuració i, a continuació, Configuració parental.
  4. Selecciona el compte del teu fill o filla.
  5. A "Configuració de YouTube Kids", pots:
    • Actualitzar la configuració del nivell de contingut.
    • Activar o desactivar la Cerca.
    • Suprimir l'accés a YouTube Kids.

Opció 2: experiència supervisada de YouTube

Important: si el teu fill o filla és major de 13 anys (o de l'edat aplicable al teu país o regió) i decideix gestionar el seu compte personalment, no podràs supervisar la seva experiència a YouTube amb aquests controls. Si afegeixes supervisió al seu compte, pots utilitzar el mode restringit per filtrar el contingut potencialment no apte per a menors.

Com funcionen les experiències supervisades de YouTube

Important: actualment, algunes funcions de YouTube no estan disponibles per als infants menors de 13 anys (o de l'edat aplicable al teu país o regió) amb un Compte de Google supervisat. Obtén més informació sobre les experiències supervisades de YouTube.

Les experiències supervisades a YouTube permeten que el teu fill o filla passi de YouTube Kids a YouTube amb els controls parentals. Amb un compte supervisat, pots triar quin nivell d'accés vols que el teu fill o filla tingui a YouTube, filtrar el contingut no desitjat i gestionar el seu temps de connexió.

Amb Family Link, pots:

• Triar entre tres opcions de configuració del nivell de contingut de YouTube: Explora, Explora més o Quasi tot YouTube.
  • Posar en pausa l'historial de cerques o de visualitzacions.
  • Desbloquejar vídeos: esborra la selecció de vídeos i canals que has bloquejat a YouTube Kids.
    • Quan bloqueges o desbloqueges vídeos a YouTube Kids, els mateixos vídeos es bloquegen o es desbloquegen al compte supervisat de YouTube del teu fill o filla.

Obtén més informació sobre totes les opcions de configuració de les experiències supervisades a YouTube.

Qui compleix els requisits per gaudir d'una experiència supervisada a YouTube?

Pots configurar una experiència supervisada a YouTube per al teu fill o filla menor de 13 anys (o de l'edat aplicable al teu país o regió).

No compleixes els requisits per gaudir d'aquesta experiència si:

• El teu fill o filla té més de 13 anys (o de l'edat aplicable corresponent al teu país o regió), tret que creessis el Compte de Google supervisat del teu fill o filla abans que arribés a l'edat legal aplicable al teu país o regió i que el teu fill o filla encara no s'encarregui de la gestió del seu compte.

Canviar la configuració del nivell de contingut a YouTube

Important:

Amb l'aplicació Family Link

1. Al dispositiu, obre l'aplicació Family Link Family Link.
  2. Selecciona el compte del teu fill o filla.
  3. Toca Controls i, a continuació, Restriccions de contingut i, a continuació, YouTube.
  4. A "Configuració de YouTube", toca Edita.
  5. Tria l'opció de configuració del contingut que vulguis canviar.
  6. Per confirmar l'acció, toca Selecciona.

Amb l'aplicació YouTube

1. Al dispositiu, obre l'aplicació YouTube YouTube.
  2. A la part superior dreta, selecciona la teva foto o inicial de perfil.
  3. Selecciona Configuració parental.
  4. Selecciona el compte del teu fill o filla.
  5. A "Configuració de YouTube", toca Edita.
  6. Tria l'opció de configuració del contingut que vulguis canviar.
  7. Per confirmar l'acció, toca Selecciona.

Actualitzar la configuració general de YouTube i YouTube Kids

Aquesta configuració s'aplica tant a YouTube com a YouTube Kids.

Amb l'aplicació Family Link

1. Obre l'aplicació Family Link Family Link al teu dispositiu.
  2. Selecciona el compte del teu fill o filla.
  3. Toca Controls i, a continuació, Restriccions de contingut i, a continuació, YouTube.
  4. A "Configuració general", pots:
    • Activar o desactivar l'opció Posa en pausa l'historial de visualitzacions o Posa en pausa l'historial de cerques.
    • Esborrar l'historial de cerques i de visualitzacions.
    • Desbloquejar vídeos.

Consell: només pots bloquejar o desbloquejar vídeos si has configurat YouTube Kids. Quan bloqueges o desbloqueges vídeos a YouTube Kids, els mateixos vídeos es bloquegen al compte supervisat de YouTube del teu fill o filla.

Amb l'aplicació YouTube

1. Al dispositiu, obre l'aplicació YouTube YouTube.
  2. A la part superior dreta, selecciona la teva foto o inicial de perfil.
  3. Selecciona Configuració parental.
  4. Selecciona el compte del teu fill o filla.
  5. A "Configuració general", pots:
    • Activar o desactivar l'opció Posa en pausa l'historial de visualitzacions o Posa en pausa l'historial de cerques.
    • Esborrar l'historial de cerques i de visualitzacions.
    • Desbloquejar vídeos.
      • Només pots bloquejar o desbloquejar vídeos si has configurat YouTube Kids. Quan bloqueges o desbloqueges vídeos a YouTube Kids, els mateixos vídeos es bloquegen al compte supervisat de YouTube del teu fill o filla.

Consell: per revisar l'historial de visualitzacions del teu fill o filla, has de fer servir el seu dispositiu.

Afegir supervisió a un Compte de Google

Si afegeixes la supervisió a un compte existent d'un infant menor de 13 anys (o de l'edat aplicable al teu país o regió), Google suprimirà les subscripcions i aquest contingut del compte:

• Vídeos, xats i comentaris de YouTube
  • Xats en directe, publicacions, llistes de reproducció i històries
  • Vídeos de YouTube comprats o llogats

Consell: abans de configurar la supervisió, Google recomana que els infants baixin les seves dades.

Activar o desactivar el mode restringit

Quan el teu fill o filla faci 13 anys (o l'edat aplicable al teu país o regió), tindrà accés a YouTube sense supervisió. Per ajudar el teu fill o filla a evitar la majoria del contingut no apte per a menors, pots activar el mode restringit.

Per activar o desactivar el mode restringit a Family Link, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Family Link Family Link al teu dispositiu.
  2. Selecciona Controls i, a continuació, Restriccions de continguti, a continuació, YouTube.
  3. Activa o desactiva el mode restringit.

Obtén més informació sobre el mode restringit.