Definir la configuració del contingut d'experiències supervisades

Donem opcions als pares per guiar l'experiència dels seus fills a YouTube. Creiem que els nens poden descobrir interessos nous, conèixer diferents punts de vista i desenvolupar un sentiment de pertinença quan exploren el món dels vídeos a YouTube. Si creus que el teu fill o filla pot estar preparat per explorar l'extens univers de contingut de YouTube, tens diverses opcions. Pots triar entre utilitzar l'aplicació independent YouTube Kids perquè la seva experiència sigui més segura i senzilla, o bé crear i gestionar una experiència supervisada a YouTube.

Configuració del contingut per a famílies que fan servir experiències supervisades

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

A YouTube, creiem que la diversitat de contingut i la varietat d'opinions ens poden ajudar a conèixer-nos millor els uns als altres. Aquesta diversitat també implica exposar-nos a punts de vista amb què podem no estar d'acord. Disposem de directrius de la comunitat per permetre el desenvolupament d'una experiència de visualització segura per a tothom. A més, més avall es descriuen altres polítiques de continguts que s'apliquen específicament als espectadors joves amb experiències supervisades. Si t'estàs plantejant configurar una experiència supervisada per al teu fill o filla a YouTube, et recomanem que revisis aquesta guia amb la teva família abans de començar.

El nostre enfocament

YouTube ha desenvolupat un conjunt de polítiques sobre la idoneïtat del contingut que, generalment, s'ajusten a les classificacions de contingut de televisió i pel·lícules. Aquestes polítiques serveixen de guia per determinar quins vídeos són aptes en les diverses opcions de configuració del contingut que les famílies tenen disponibles. S'han perfeccionat consultant diversos professionals externs especialitzats en el desenvolupament infantil, el contingut multimèdia per a nens, i l'aprenentatge i la ciutadania digitals. Els nostres sistemes automatitzats, que tenen en compte aquestes polítiques de continguts, identifiquen els vídeos adequats per a cada opció de configuració del contingut. Sabem que els nostres sistemes no són perfectes i poden cometre errors. Tenim un equip d'enginyers i de revisors humans que col·laboren per millorar contínuament els nostres sistemes. A més, tornem a avaluar les nostres polítiques regularment, de manera que és possible que les polítiques que figuren a continuació no siguin exhaustives.

Si trobes contingut que creus que és inadequat a YouTube, pots informar-ne.

Configuració del contingut

Explora S'ajusta generalment a una classificació de contingut per a majors de 9 anys
Explora més S'ajusta generalment a una classificació de contingut per a majors de 13 anys
Quasi tot YouTube Gairebé tots els vídeos de YouTube, excepte el contingut marcat per a majors de 18 anys i altres vídeos que poden no ser adequats per als espectadors que utilitzen experiències supervisades.

Polítiques de continguts

Les nostres polítiques de continguts varien en les diverses opcions de configuració del contingut que tens disponibles quan configures un compte supervisat per al teu fill. Els nostres sistemes automatitzats, que tenen en compte aquestes polítiques de continguts, identifiquen el contingut adequat per a cada configuració del contingut. Sabem que els nostres sistemes no són perfectes i poden cometre errors.

Explora

L'opció "Explora" està pensada per a les famílies que estan preparades per deixar d'utilitzar YouTube Kids i començar a explorar l'univers de contingut molt més extens que ofereix YouTube. Aquesta opció de configuració conté una àmplia gamma de vídeos que normalment s'ajusten a les classificacions de contingut per als espectadors majors de 9 anys. Els vídeos inclouen videoblogs, tutorials, vídeos musicals, sobre videojocs, de notícies, educatius, de bricolatge, arts i manualitats, de ball i molt més. És possible que alguns vídeos incloguin:

Contingut per a adults: vídeos de temàtica romàntica, com ara representacions lleus d'afecte i atracció. Vídeos educatius adequats a l'edat sobre identitat sexual i de gènere, i temes relacionats amb l'educació sexual, com ara la pubertat i la reproducció.

Violència: vídeos educatius adequats a l'edat que estan relacionats amb esdeveniments actuals o històrics, però que poden incloure violència moderada en el context de l'esdeveniment. Vídeos guionitzats i animats amb violència no gràfica, freqüent en dibuixos animats, videojocs, programes de televisió i pel·lícules.

Armes: vídeos amb armes poc realistes en un context de joguines, videojocs o animacions, i armes artístiques en un context històric.

Contingut perillós: vídeos que inclouen actes perillosos, com ara acrobàcies, bromes pesades i reptes, que els menors no poden imitar fàcilment o que inclouen una exempció de responsabilitat de manera destacada amb comunicacions de seguretat adequades. Vídeos que mostren breument alcohol o tabac.

Llenguatge inadequat: vídeos que utilitzen de manera esporàdica un llenguatge lleugerament ofensiu, com ara "coi" o "hòstia", en un context que no promou l'assetjament.

Dieta, fitnes i bellesa: vídeos amb ressenyes de productes de bellesa, tutorials sobre maquillatge adequats a l'edat i contingut educatiu sobre benestar. Aquest contingut inclou vídeos sobre alimentació saludable i exercici.

Temes sensibles: vídeos adequats a l'edat que tracten temes sensibles, com ara la salut mental, l'addicció, els trastorns de la conducta alimentària, i la pèrdua i el dol. Els vídeos d'aquesta opció de configuració no inclouen imatges gràfiques i se centren en estratègies positives de superació i de recuperació, i en la importància de buscar ajuda.

Vídeos musicals: els vídeos musicals poden incloure lletres amb llenguatge lleugerament ofensiu, o mencions a l'alcohol o al tabac. També poden mostrar balls suggeridors justificats i, esporàdicament, alcohol o tabac.

Explora més

L'opció "Explora més" està pensada per als nens que ja estan preparats per explorar més continguts de l'ampli univers de YouTube. Aquesta opció de configuració conté tot el contingut d'Explora, a més d'un conjunt de vídeos més ampli que, normalment, coincideix amb les classificacions de contingut per als espectadors majors de 13 anys. Els vídeos inclouen reproduccions en directe, videoblogs, tutorials, vídeos sobre videojocs, de notícies, educatius, de bricolatge, arts i manualitats, de ball i molt més. És possible que alguns vídeos incloguin:

Contingut per a adults: vídeos de temàtica sexual, com ara testimonis no explícits d'experiències sexuals i representacions de contactes físics. Vídeos educatius sobre identitat sexual i de gènere, i temes relacionats amb l'educació sexual, com ara el desenvolupament sexual, la salut reproductiva, l'abstinència i la prevenció de malalties.

Violència: vídeos educatius no gràfics relacionats amb esdeveniments actuals o històrics. Vídeos guionitzats i animats amb escenes breus de violència gràfica, freqüent en videojocs, programes de televisió i pel·lícules.

Armes: vídeos guionitzats que mostren armes reals o realistes, freqüents en programes de televisió i pel·lícules. Vídeos que inclouen armes reals en un context esportiu o educatiu sobre la manipulació segura.

Contingut perillós: vídeos que inclouen actes perillosos, com ara acrobàcies, bromes pesades i reptes, que poden comportar danys físics greus, però que els menors no poden imitar fàcilment. Vídeos en què es mostra o en què es consumeix alcohol o tabac de manera freqüent.

Llenguatge inadequat: vídeos que utilitzen de manera freqüent llenguatge ofensiu o obscè, com ara "imbècil" o "cony" en un context que no és sexual ni promou l'assetjament. Poden aparèixer insults de manera esporàdica i sense fomentar l'assetjament en contextos estrictament educatius o en vídeos musicals.

Dieta, fitnes i bellesa: vídeos amb tutorials de maquillatge, consells de bellesa i trucs per a la vida quotidiana, i vídeos relacionats amb l'alimentació saludable i l'exercici.

Temes sensibles: vídeos no gràfics relacionats amb temes sensibles, com ara la salut mental, els pensaments suïcides, les autolesions, l'addicció, els trastorns de la conducta alimentària, i la pèrdua i el dol. Aquests vídeos se centren en estratègies positives de superació i de recuperació, i en la importància de buscar ajuda.

Vídeos musicals: els vídeos musicals poden incloure lletres amb referències sexuals, llenguatge obscè explícit de manera esporàdica o insults en un context que no promou l'assetjament ni incita a l'odi. També poden mostrar balls suggeridors i el consum d'alcohol, tabac o marihuana.

Quasi tot YouTube
"Quasi tot YouTube" està dirigit a nens preparats per explorar l'extens univers de YouTube, inclòs el contingut per a adolescents més grans. Aquesta opció de configuració inclou gairebé tot el contingut de YouTube, excepte els vídeos marcats per a majors de 18 anys i d'altres que poden no ser adequats per als espectadors que utilitzen experiències supervisades. Per exemple, reproduccions en directe, videoblogs, tutorials, vídeos sobre videojocs, de notícies, vídeos educatius, de bricolatge, arts i manualitats, de ball i molt més.