Gennemgå og foretag handlinger i forbindelse med problemer med krav

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.

Problemer med krav, der kræver handling fra dig, omfatter potentielle krav, bestridte krav og appellerede krav. Når du har gennemgået eventuelle problemer med krav, er der forskellige ting, du kan gøre, afhængigt af kravet.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan bestridte krav påvirker indtægtsgenerering, ved at gå til Indtægtsgenerering under Content ID-tvister.

Find krav, der skal gennemgås

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Problemer i menuen til venstre.
  3. Klik på filterbjælken , og vælg Problemtype.
  4.  Markér afkrydsningsfeltet ud for Potentielt krav, Bestridt krav og/eller Appelleret krav. Du kan justere din søgning ved at vælge flere filtre:
    • Potentielt krav: Omdirigeret til gennemgang, Kort match, Videoen er uploadet af en anden CMS-bruger, Lav grad af tillid, Overtrædelse af YouTubes politikker for indtægtsgenerering, Blokering med tilbagevirkende kraft. Du kan finde beskrivelser af disse filtre her.
    • Bestridt krav eller appelleret krav: Ophavsretsligt beskyttet materiale er fejlagtigt angivet, Rimelig brug, Godkendt, Originalt indhold, Offentligt eje. Du kan finde beskrivelser af disse filtre her.
    • Du kan anvende andre filtre for at justere listen yderligere, f.eks. Kanal-id, Anden part, Videolængde og Matchtype.
  5. Klik på et krav. Dette åbner siden med kravdetaljer åbnes, som viser flere oplysninger om problemet.
Bemærk! Hvis en video med et potentielt krav er angivet som privat, kan videoen ikke afspilles.

Handlinger i forbindelse med problemer med krav

Potentielle og bestridte krav udløber efter 30 dage, og appellerede krav udløber efter 7 dage. Husk at tjekke dine krav jævnligt og reagere på dem.
Frafald krav

Når du gennemgår et potentielt, bestridt eller appelleret krav på siden kravdetaljer, kan du vælge mellem følgende muligheder for at frafalde kravet:

• Frafald krav: Hvis kravet skal forblive inaktivt, skal du klikke på FRAFALD KRAV.
  • Frafald og ekskluder krav: Du kan frafalde kravet og ekskludere den del af din referencefil, der matchede videoen, ved at klikke på pilen ud for FRAFALD KRAV og klikke på Frafald og ekskluder krav.
Bemærk! Hvis du frafalder et krav, eller hvis kravet udløber, kan du ikke gøre kravet aktivt igen.

Frafald flere krav på én gang

Sådan frafalder du mere end ét potentielt, bestridt eller appelleret krav på den samme video, der er gjort krav på:

1. Gennemgå alle krav på siden med kravdetaljer.
  2. Vælg en mulighed:
    • Frafald alle krav: Du kan frafalde alle krav på videoen ved at klikke på FRAFALD KRAV.
    • Vælg krav, der skal frafaldes: Du kan frafalde nogle af kravene i videoen ved at klikke på pilen ud for FRAFALD KRAV og klikke på Vælg krav, der skal frafaldes. Markér afkrydsningsfelterne ud for de krav, du vil frafalde.

Sådan frafalder du mere end ét potentielt, bestridt eller appelleret krav flere forskellige videoer, der er gjort krav på:

1. Gå til siden Problemer .
  2. Klik på filterbjælken , og vælg Problemtype.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for Potentielt krav, Bestridt krav og/eller Appelleret krav.
  4. Klik på ANVEND.
  5. Markér afkrydsningsfelterne ud for de videoer, der er gjort krav på, som du gerne vil frafalde.
  6. Klik på FRAFALD KRAV i det øverste banner.
Bekræft potentielle krav

Når du gennemgår et potentielt krav på siden med kravdetaljer, kan du vælge mellem nogle muligheder for at bekræfte kravet:

• Bekræft kravet: Bekræft, at det potentielle krav er gyldigt, og anvend din matchpolitik ved at klikke påBEKRÆFT KRAV.
  • Bekræft kravet, og indsend en anmodning om fjernelse: Du kan bekræfte, at det potentielle krav er gyldigt, og indsende en anmodning om fjernelse og bede YouTube om at fjerne videoen ved at klikke på pilen ud for BEKRÆFT KRAV og vælge Fjernelse af video, der er gjort krav på.

Bekræft flere potentielle krav på én gang

Sådan bekræfter du alle potentielle krav på samme video, der er gjort krav på:

1. Gennemgå alle potentielle krav på siden med kravdetaljer.
  2. Klik på BEKRÆFT KRAV.
Bemærk! Det er ikke muligt at vælge og bekræfte et par potentielle krav ad gangen.
Genopret bestridte krav

Når du gennemgår et bestridt krav, kan du på siden med kravdetaljer vælge mellem en række muligheder for at genoprette kravet:

• Genopret krav: Du kan verificere det bestridte krav og gøre det aktivt igen ved at klikke på GENOPRET KRAV.
  • Genopret kravet, og indsend en anmodning om fjernelse: Du kan verificere, at det bestridte krav er gyldigt, og indsende en anmodning om fjernelse for at bede YouTube om at fjerne videoen ved at klikke på pilen ud for GENOPRET KRAV og vælge Fjernelse af video, der er gjort krav på.

Genopret flere bestridte krav på én gang

Sådan genopretter du mere end ét bestridt krav på den samme video, der er gjort krav på:

1. Gennemgå alle de bestridte krav på siden med kravdetaljer
  2. Vælg en mulighed:
    • Genopret alle krav: Klik på GENOPRET KRAV for at genoprette alle bestridte krav på videoen.
    • Vælg krav, der skal genåbnes: Genopret nogle af de bestridte krav på videoen ved at klikke på pilen ud for GENOPRET KRAV og klikke på Vælg krav, der skal genoprettes. Markér afkrydsningsfelterne ud for de krav, du vil genoprette.
Afvis appellerede krav
På siden med kravdetaljer kan du afvise et appelleret krav ved at klikke på AFVIS APPEL. Derved indsendes en anmodning om fjernelse af videoen til YouTube.
Bemærk! Det er ikke muligt at afvise mere end ét appelleret krav på én gang.

Skift politik for et krav

Nogle gange vil du måske gerne anvende en politik på en video, der er gjort krav på, som er forskellig fra din standardmatchpolitik. Sådan føjer du en tilpasset politik til en video, der er gjort krav på:

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Problemer i menuen til venstre.
  3. Klik på filterbjælken , og vælg Problemtype.
  4.  Markér afkrydsningsfeltet ud for Potentielt krav, Bestridt krav og/eller Appelleret krav.
    • Hvis du vil justere din søgning, kan du vælge yderligere filtre:
      • Potentielt krav: Omdirigeret til gennemgang, Kort match, Videoen er uploadet af en YouTube-partner, Lav grad af tillid og Overtræder YouTubes politik for indtægtsgenerering.
      • Bestridt krav eller appelleret krav: Ophavsretsligt beskyttet materiale er fejlagtigt angivet, Rimelig brug, Godkendt, Originalt indhold, Offentligt eje.
    • Du kan anvende andre filtre for at justere listen yderligere, f.eks. Kanal-id, Anden part, Videolængde og Matchtype.
  5. Klik på ANVEND.
  6. Klik på et enkelt krav for at åbne siden med kravdetaljer.
  7. På siden med kravdetaljer skal du klikke på fanen Politik.
  8. Klik på ANGIV SPECIFIK KRAVPOLITIK.
  9. Vælg en mulighed:
    • Brug en eksisterende politik: Vælg en eksisterende politik på listen, og klik på ANVEND.
    • Opret en politik: Klik på ANGIV TILPASSET POLITIK for at oprette en ny tilpasset politik. Klik på GEM, når du er færdig med at oprette politikken. Få flere oplysninger om oprettelse af politikker.