Find og ret problemer med at opsige dit betalte medlemskab

Har du problemer med at opsige dit medlemskab af YouTube Premium, YouTube Music Premium eller et kanalmedlemskab? Her kan du få hjælp til, hvordan du opsiger, og hvordan du får bekræftet, at du har opsagt dit medlemskab.

Sådan gør du, hvis du har problemer med at opsige

Hvis vejledningen til at opsige dit medlemskab ikke virker for dig, kan du prøve følgende:

• Genindlæs din webbrowser, eller genstart din app, og prøv så at opsige igen.
  • Prøv en anden browser eller et inkognitovindue på din computer.
  • Log ind på din konto på en anden enhed, og prøv at opsige.

Sådan bekræfter du, at du har opsagt

Her kan du se, hvordan du kan bekræfte, at du har opsagt dit medlemskab:

• Søg efter en notifikation og mail: Når du opsiger dit betalte medlemskab, får du straks en notifikation i YouTube-mobilappen eller på din computer som bekræftelse på, at du har opsagt dit medlemskab. Kort efter din opsigelse modtager du også en bekræftelsesmail på den mailadresse, der er tilknyttet din konto. Søg i din indbakke efter mails, der slutter med “@youtube.com” for at få bekræftet din opsigelse.
  • Tjek siden for betalte medlemskaber: Gå til youtube.com/purchases, og se, om der er angivet en slutdato for dit medlemskab og dine fordele. Den viste dato er sidste dag af din faktureringsperiode og dagen, hvor dine fordele ophører. Hvis du ikke kan se en dato for, hvornår dine fordele ophører, skal du følge vejledningen i at opsige og så tjekke igen.

Sådan gør du, hvis du ser en debitering efter din opsigelse

Du kan se en debitering efter opsigelse af følgende årsager:

• Du kan se en debitering for et andet Google-abonnement eller en anden Google-tjeneste. Tjek "Aktivitet" i Googles betalingscenter for at bekræfte oplysningerne i debiteringen, og om den gælder et betalt YouTube-medlemskab.
  • Dit medlemskab blev genaktiveret ved en fejl. Du eller en med adgang til din konto kan ved en fejl have fornyet dit medlemskab på youtube.com/purchases. Gå til den side for at se, om du har nogen aktive medlemskaber, og følg vejledningen for at opsige, hvis det er tilfældet.
  • Du har mere end én konto med et betalt YouTube-medlemskab. Du eller en med adgang til din konto kan have tilmeldt sig med en anden mailadresse, enhed eller faktureringsplatform. Sådan tjekker du for andre Google-konti:
    1. Klik på dit profilbillede .
    2. Klik på Skift konto.
    3. Du bør se et flueben ud for den konto, som du i øjeblikket er logget ind med. Hvis du kan se en anden konto, som også tilhører dig, skal du trykke på den for at skifte til den konto.
    4. Tjek, om din anden konto er tilmeldt et betalt medlemskab, ved at gå til youtube.com/purchases. Hvis der ikke er angivet andre konti, kan du altid prøve at logge ind med en anden Google-konto, der tilhører dig, og se efter aktive medlemskaber.
  • Du har mere end ét medlemskab på din konto. Se disse ofte forekommende eksempler på dobbelte abonnementer for at tjekke, om du ved en fejl har tilmeldt dig overlappende betalte medlemskaber.
  • Hvis du har tilmeldt dig via iPhone eller iPad, faktureres du for dit betalte YouTube-medlemskab via Apple. Apple har sin egen opsigelses- og faktureringspolitik, som kan afvige fra YouTubes. Kontakt Apples support for at få oplysninger om dit medlemskab og verificere din opsigelse.

Når du har opsagt et abonnement

Du har stadig adgang til dine fordele indtil udgangen af din faktureringsperiode. Uanset hvornår du opsiger i løbet af din faktureringsperiode, har du adgang til dine fordele ved betalt medlemskab indtil udgangen af din aktuelle faktureringsperiode. Du kan se oplysningerne om dine medlemskaber og den sidste dag i din faktureringsperiode ved at gå til youtube.com/paid_memberships.

Bemærk! Fra og med 2022 bliver nye YouTube Premium- og Music Premium-abonnenter, som har tilmeldt sig via Android, faktureret via Google Play. Denne ændring påvirker ikke eksisterende abonnenter. Du kan gå til payments.google.com for at se nylige debiteringer og tjekke, hvordan du bliver faktureret. Hvis du vil anmode om en refusion for et Google Play-køb, skal du følge vejledningen her.