Om bekræftelse af annoncører

I denne artikel kan du læse om følgende:

Om denne annoncør

Google kræver, at annoncører gennemfører en identitetsverificering. Denne proces kræver, at annoncører indsender juridisk dokumentation med deres navn og lokation. Du kan se disse annonceerklæringer i Google-tjenester, f.eks. Søgning og YouTube, og andre websites, der samarbejder med Google.

Få flere oplysninger om processen til identitetsverificering af annoncører

På Google

Sådan får du flere oplysninger om en annoncør i Google-tjenester, f.eks. Søgning og YouTube:

1. I annoncen   skal du vælge  Mere eller Oplysninger .
  2. Vælg Om denne annoncør.

På websites og i apps, der samarbejder med Google

Sådan får du flere oplysninger om en annoncør på websites og i apps, der samarbejder med Google:

1. I annoncen  skal du vælge Luk eller Annoncevalg .
  2. Vælg Hvorfor denne annonce?

Sådan beskytter Google dig mod vildledende annoncer

Du bør kunne stole på, at annoncer ikke er svigagtige eller vildledende. Ved hjælp af vores politikker og teknologi kan vi forebygge og fjerne milliarder af problematiske annoncer fra internettet hvert år.

For at forhindre bedrageri og misbrug har vi politikker og programmer for visse typer produkter eller tjenester. For at vise annoncer for disse produkter eller tjenester skal annoncørerne bevise, at de har en licens, eller at de er registreret hos den relevante organisation.

Vi har f.eks. certificeringsprogrammer for annoncører, der ønsker at vise annoncer, der er relateret til sundhedsvæsen og medicin, hasardspil, finansielle tjenester og andre emner. Ud fra emnet kan vi samarbejde med eksperter for at bekræfte, om annoncøren opfylder de aktuelle standarder for deres branche, og om vedkommende har en korrekt licens. Hvad annoncører må vise, afhænger også af lovgivningen eller politikkerne i det land, hvor de er placeret, eller hvor deres annoncer vises.

Googles annonceringspolitikker

Politikker for annoncetilpasning

Annoncører viser annoncer med Google i hele verden. Nogle af vores annoncørpolitikker er baseret på, hvor annoncøren er placeret, eller hvor vedkommendes annoncer vises.

Hvis en annoncør ikke overholder de påkrævede politikker, kan Google stoppe visning af annoncerne eller suspendere kontoen.

Få flere oplysninger om de politikker for annoncetilpasning, som annoncører skal følge.

Annonceringsstandarder

Politikker for politiske annoncer

Google understøtter ansvarlig politisk annoncering og har forskellige krav til disse typer af annoncer, baseret på regionale og lokale juridiske krav.

Få flere oplysninger om vores politik vedrørende politisk indhold.

Få flere oplysninger om disse annoncører i gennemsigtighedsrapporten om politiske annoncer.