Sobre la verificació dels anunciants

Contingut d'aquest article

Sobre aquest anunciant

Google requereix als anunciants que completin un procés de verificació d'identitat. Aquest procés requereix que els anunciants proporcionin documentació legal en què figuri el seu nom i la seva ubicació. Veuràs aquestes comunicacions sobre els anuncis en serveis de Google, com ara a la Cerca i a YouTube, i en altres llocs web que col·laborin amb Google.

Més informació sobre el procés de verificació d'identitat de l'anunciant

A Google

Per obtenir més informació sobre un anunciant als serveis de Google, com ara a la Cerca i a YouTube:

1. A l'anunci, selecciona Més .
  2. Selecciona Sobre aquest anunciant.

En llocs web i aplicacions que col·laboren amb Google

Per obtenir més informació sobre un anunciant en llocs web i aplicacions que col·laboren amb Google:

1. A l'anunci, selecciona Tanca .
  2. Selecciona Per què aquest anunci?.

Com et protegeix Google dels anuncis enganyosos

Pots tenir la certesa que els anuncis no són fraudulents ni enganyosos. Les polítiques i la tecnologia de Google permeten evitar milers de milions d'anuncis perjudicials cada any, així com treure'ls d'Internet.

A fi d'ajudar a prevenir el frau i l'abús, tenim polítiques i programes per a determinats tipus de productes o serveis. Per mostrar anuncis d'aquests productes o serveis, els anunciants han de demostrar que tenen una llicència o que estan registrats a l'organització adequada.

Per exemple, tenim programes de certificació per als anunciants que volen mostrar anuncis relacionats amb l'assistència sanitària i els medicaments, les apostes, els serveis financers i altres temes. En funció del tema, pot ser que treballem amb experts per confirmar que l'anunciant compleix els estàndards actuals del sector i si té la llicència adequada. El contingut que els anunciants poden mostrar també depèn de la legislació o les polítiques del país on estan ubicats, o bé del lloc on apareixen els anuncis.

Polítiques de publicitat de Google

Polítiques de personalització d'anuncis

Els anunciants mostren anuncis amb Google arreu del món. Algunes de les nostres polítiques per a anunciants es basen en la ubicació de l'anunciant o en el lloc on apareixen els anuncis.

Quan un anunciant no compleix les polítiques requerides, Google pot deixar de mostrar-ne els anuncis o bé en pot suspendre el compte.

Obtén més informació sobre les polítiques de personalització d'anuncis que els anunciants han de complir.

Estàndards de publicitat

Polítiques d'anuncis polítics

Google dona suport a la publicitat política responsable i té requisits diferents per a aquests tipus d'anuncis en funció dels requisits legals regionals i locals.

Obtén més informació sobre la nostra política de contingut polític.

Obtén més informació sobre aquests anunciants a l'informe de transparència sobre publicitat política.