Jäädytetty Premium-jäsenyys

Jos olet ollut yli kuusi kuukautta poissa maasta, josta ostit YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin, YouTube saattaa jäädyttää jäsenyytesi.

Kuukautta ennen kuuden kuukauden ajanjakson päättymistä saat ilmoituksen, että maksullinen jäsenyytesi jäädytetään, ellet kirjaudu sisään uudelleen palvelun ostomaassa. Kun olet ollut kuusi kuukautta poissa palvelun ostomaasta, YouTube jäädyttää automaattisesti maksullisen jäsenyytesi, etkä voi enää käyttää siihen liittyviä etuja.

Jos olet perhepaketin hallinnoija, perhepaketin jäsenet menettävät maksullisen jäsenyyden edut tilisi jäädytyksen yhteydessä. Jos olet perhepaketin käyttäjä mutta et ylläpitäjä, jäsenyytesi jäädytys ei vaikuta perhepaketin muiden jäsenten etuihin.

Jäädytetyn tilin suhteen on eri vaihtoehtoja:

• Palaa palvelun ostosijaintiin ja jatka jäsenyyttä.
  • Peruuta jäsenyys.
  • Älä tee mitään – jos tilisi jäädytetään ja pysyy jäädytettynä kuusi kuukautta, peruutamme maksullisen jäsenyytesi puolestasi. Sinua voidaan kuitenkin laskuttaa jäsenyydestäsi tämän kuuden kuukauden aikana, jos et tee mitään. Katso alta lisätietoja, miten tämä vaikuttaa laskutukseen.

Jäädytettyjen tilien laskutus

Maksullisen jäsenyyden laskutustavasta riippuen sinua saatetaan laskuttaa jäädytetystä jäsenyydestä.

• Jos sinua laskutetaan Googlen laskutuksen kautta, kuukausittainen laskutus lopetetaan automaattisesti, kun tilisi jäädytetään.
  • Jos maksullinen jäsenyytesi laskutetaan Applen kautta, kuukausilaskutus jatkuu normaalisti. Et kuitenkaan voi käyttää maksullisen jäsenyyden etuja, ennen kuin palaat kotialueellesi. Voit jatkaa jäsenyyttä palaamalla kotialueellesi tai perua jäsenyyden Applen kautta. Tilaukseen sovelletaan Applen hyvityskäytäntöä.