Gestionar una subscripció a Premium suspesa

Si portes més de sis mesos fora del país on vas comprar la subscripció a YouTube Premium o YouTube Music Premium, és possible que YouTube la suspengui.

Un mes abans que finalitzi el període de sis mesos, se't notificarà que la teva subscripció de pagament se suspendrà, tret que tornis a iniciar la sessió des del país en qüestió. Quan hagis passat sis mesos fora, YouTube suspendrà automàticament la teva subscripció de pagament i ja no podràs gaudir dels seus avantatges.

Si ets el gestor d'un pla familiar, els membres d'aquest pla també perdran l'accés als avantatges quan se suspengui el teu compte. Si ets membre d'un pla familiar però no n'ets el gestor, la suspensió de la teva subscripció no afectarà els altres membres del mateix pla familiar.

Hi ha diverses opcions per gestionar un compte suspès:

• Torna a la teva ubicació inicial i reprèn la teva subscripció.
  • Cancel·la la subscripció.
  • No facis res: si se suspèn el teu compte i es manté en aquest estat durant sis mesos, cancel·larem la teva subscripció de pagament. Tanmateix, és possible que se't continuï cobrant la subscripció durant aquests sis mesos, si no fas res. A continuació tens més informació sobre com es veurà afectada la teva facturació.

Facturació de comptes suspesos

En funció de com t'hagis registrat a la subscripció de pagament, és possible que se't continuï facturant per la subscripció suspesa.

• Si se't factura a través de la facturació de Google, la facturació mensual s'aturarà automàticament quan el teu compte se suspengui.
  • Si la subscripció de pagament es factura a través d'Apple, se't continuarà facturant cada mes. Tanmateix, no podràs accedir als avantatges de la subscripció de pagament fins que no tornis a la ubicació de casa teva. Pots reprendre la subscripció tornant a la ubicació de casa teva o contactant amb Apple per cancel·lar-la. S'aplicarà la política de reembossaments d'Apple.