Bestuur jou opgeskorte Premiumlidmaatskap

As jy vir langer as 6 maande weg was uit die land waar jy jou YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatskap gekoop het, kan YouTube jou lidmaatskap opskort.

Jy sal ’n maand voor die einde van die 6-maande-tydperk in kennis gestel word dat jou betaalde lidmaatskap opgeskort sal word mits jy weer van daardie land af aanmeld. Nadat jy vir 6 maande weg was, sal YouTube jou betaalde lidmaatskap outomaties opskort en jou betaaldelidmaatskapvoordele sal nie meer geld nie.

As jy 'n gesinspakketbestuurder is, sal die lede van jou gesinspakket ook hul betaaldelidmaatskapvoordele verloor wanneer jou rekening opgeskort word. As jy 'n individu in 'n gesinspakket is wat jy nie bestuur nie, sal jou opgeskorte lidmaatskap geen impak op ander lede van dieselfde gesinspakket hê nie.

Daar is verskeie opsies om 'n opgeskorte rekening te hanteer:

• Keer na jou tuisligging terug en hervat jou lidmaatskap.
  • Kanselleer jou lidmaatskap.
  • Geen optrede nie: As jou rekening opgeskort is en vir 6 maande in daardie toestand bly, sal ons jou betaalde lidmaatskap vir jou kanselleer. Jy kan egter steeds tydens hierdie 6 maande vir jou lidmaatskap gefaktureer word as jy nie optree nie. Lees besonderhede hier onder oor hoe jou fakturering beïnvloed sal word.

Fakturering vir opgeskorte rekeninge

Afhangend van hoe jy vir jou betaalde lidmaatskap aangesluit het, sal jy moontlik steeds vir jou opgeskorte lidmaatskap gefaktureer word.

• Indien jy deur Google-fakturering gefaktureer word, sal jou maandelikse fakturering outomaties stop wanneer jou rekening opgeskort word.
  • Indien jy deur Apple gefaktureer word vir jou betaalde lidmaatskap, sal jy steeds elke maand gefaktureer word. Jy sal egter nie toegang tot jou betaalde lidmaatskapvoordele kan kry totdat jy terugkeer na jou tuisligging nie. Jy kan jou lidmaatskap hervat deur óf na jou tuisligging terug te keer óf deur Apple te kontak om te kanselleer. Apple se eie terugbetalingsbeleid sal geld.