Tutki YouTubea

Tutustu-valikosta löydät suosittujen kategorioiden kohdesivuja sekä trendaavia videoita, sisällöntuottajia ja artisteja.

Kohdesivujen etsiminen

Löydät suosittujen sisältökategorioiden kohdesivut napauttamalla Tutustu-valikkoa . Niitä ovat esimerkiksi Pelit, Uutiset, Musiikki, Elokuvat, Muoti ja kauneus, Kurssit, Oppiminen, Urheilu, Podcastit ja Ostokset (näkyvissä olevat kategoriat vaihtelevat sijainnin ja käytetyn laitteen mukaan).

Nousussa olevat sisällöntuottajat ja artistit

YouTubeen tulee uusia sisällöntuottajia ja artisteja päivittäin. Haluamme nostaa esiin uusia tähtiä, juhlistaa YouTubesta löytyvää monimuotoisuutta ja auttaa sisällöntuottajia ja artisteja löytämään faneja. Löydät uudet tulokkaat Nousussa-sivulta. Lue lisää nousevista sisällöntuottajista ja artisteista.

Nousussa olevat videot YouTubessa

Nousussa-sivulta näet, mitä YouTubessa ja muualla maailmassa tapahtuu. Löydät sen napauttamalla Tutustu-valikkoa etusivun yläreunasta. Lue lisää trendaavista videoista.