Gå på opdagelse på YouTube

Du finder destinationssiderne for populære kategorier, YouTube-stjerne på vej op, Kunstner på vej op samt videoer, der er hotte lige nu, under menuen Udforsk .

Find destinationssider

Du kan nemt finde landingssider til populære indholdskategorier ved at trykke på menuen Udforsk . De forskellige destinationssider er bl.a. Gaming, Nyheder, Musik, Film, Mode og skønhed, Kurser eller Læring, Sport, Podcasts og Shopping (de viste kategorier varierer alt efter lokation og den anvendte enhed).

YouTube-stjerne på vej op og Kunstner på vej op

Der dukker nye youtubere og kunstnere op hver dag. Vi vil gerne dele nogle af disse youtubere og kunstnere med resten af verden for at hylde vores platforms mangfoldighed og dynamik. En hyldest kan også hjælpe youtubere og kunstnere med at finde deres fans. Du kan finde denne sektion på siden Hot lige nu. Få flere oplysninger om YouTube-stjerne på vej op og Kunstner på vej op.

Videoer, der er hotte lige nu, på YouTube

Hot lige nu viser dig, hvad der sker på YouTube og i verden. Du finder det ved at trykke på menuen Udforsk øverst på startsiden. Få flere oplysninger om videoer, der er hotte lige nu.