Explorar YouTube

Pots trobar les pàgines de destinació de les categories populars, les seccions Creador emergent i Artista emergent i les tendències en vídeos al menú Explora .

Cercar pàgines de destinació

Pots cercar fàcilment pàgines de destinació a categories de contingut popular tocant el menú Explora . Les diferents pàgines de destinació inclouen: Videojocs, Notícies, Música, Pel·lícules, Moda i bellesa, Cursos o Aprenentatge, Esports, Pòdcasts i Compres (les categories que es mostren variaran en funció de la ubicació i del dispositiu utilitzat).

Seccions Creador emergent i Artista emergent

A YouTube cada dia hi sorgeixen creadors i artistes nous. Volem compartir alguns d'aquests creadors i artistes amb el món per celebrar la diversitat i el dinamisme de YouTube. Això també pot ajudar els creadors i artistes a trobar els seus fans. Pots trobar aquesta secció a la pàgina Tendències. Obtén més informació sobre les seccions Creador emergent i Artista emergent.

Tendències en vídeos de YouTube

La secció Tendències mostra el que està passant a YouTube i al món. Pots trobar-la tocant el menú Explora que hi ha a la part superior de la pàgina d'inici. Obtén més informació sobre les tendències en vídeos.