Beleid oor gestoorde musiek

As jy ’n YouTube Music-rekening het, kan jy bedienerspasie gegee word waar jy sekere inhoud sal kan oplaai en stoor vanaf jou rekenaar (byvoorbeeld musieklêers wat metadata en albumkuns kan bevat) (“Gestoorde musiekinhoud”). As jy kies om Gestoorde musiekinhoud op te laai, sal jy al jou bestaande regte tot die Gestoorde musiekinhoud behou en ’n kopie sal namens jou gestoor word. YouTube sal jou Gestoorde musiekinhoud vir jou toeganklik maak deur jou YouTube Music-rekening. Jou Gestoorde musiekinhoud sal slegs vir jou toeganklik wees deur jou YouTube Music-rekening en jy mag dit nie met enigiemand anders deel nie, insluitend YouTube-gebruikers wat dalk deel is van jou Google- of YouTube-gesinspakketrekening. Jy is wetlik verantwoordelik vir die Gestoorde musiekinhoud wat jy na YouTube Music opgelaai het en jy moenie enige intellektuele eiendom van derde partye (soos materiaal met kopiereg) insluit nie, tensy jy toestemming van daardie party het of anders wetlik die reg het om dit te doen.

Ons sal dalk beperkte noodsaaklike veranderinge aan jou Gestoorde musiekinhoud moet maak as dit nodig is vir terugspeelfunksionaliteit op YouTube Music of deur die YouTube Music-app. YouTube sal nie jou Gestoorde musiekinhoud met derde partye deel nie.

Let wel: Sommige kenmerke in YouTube Music is nie met rekeninge onder toesig beskikbaar nie. Kry hier meer inligting oor ons ervaring onder toesig op YouTube.