Miksi kommentointi on pois päältä?

Kommentit voivat olla pois päältä YouTubessa seuraavista syistä:

Huom. Tiedämme, että kommentit ovat tärkeitä niin sisällöntuottajille kuin katsojillekin, mutta otamme myös alaikäisten ja muiden haavoittuvaisten ihmisryhmien turvallisuuden vakavasti. Joskus kommentit voivat olla pois päältä, vaikka sisältö ei rikkoisikaan sääntöjä. Näin suojaamme haavoittuvaisia sisällöntuottajia tai yleisöjä.

Kommenttien postaaminen ja niihin reagoiminen YouTubessa

Keskeytetty kommentointi

Saatat myös huomata, että videon kommentointi on keskeytetty sen sijaan, että se olisi otettu pois päältä. Sisällöntuottajat voivat keskeyttää kommentoinnin eri syistä. He saattavat esimerkiksi haluta lisää aikaa videon kommenttien äkillisen kasvun tarkistamiseen.

Kun kommentointi on keskeytetty, uusia kommentteja ei voi kirjoittaa. Aiemmat kommentit kuitenkin säilyvät, ja kommentoijat voivat poistaa omia kommenttejaan. Kanavan omistajat ja moderaattorit voivat myös edelleen poistaa kommentteja ja tehdä niistä ilmoituksen.

Sisällöntuottaja voi halutessaan lopettaa kommentoinnin keskeytyksen.