Nevn kanaler i videotitler og -beskrivelser

Med nevninger kan du inkludere navnet eller brukernavnet til en annen kanal i videotittelen eller -beskrivelsen din. Når du nevner en annen kanal, får kanalen et varsel i innboksen sin – finn ut mer.

Det at kanalnavnet eller brukernavnet ditt nevnes i noen andres video, øker ikke sannsynligheten for at denne videoen vises til fansen din.

Nevn en annen skaper

Slik nevner du en skaper når du oppretter eller redigerer en videotittel eller -beskrivelse:

1. Skriv inn «@»-symbolet etterfulgt av kanalnavnet eller brukernavnet.
  2. Velg kanalnavnet eller brukernavnet fra listen.

Du kan nevne så mange skapere du vil, så lenge navnene ikke overstiger tegngrensen.

Finn nevninger av kanalen din

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Kommentarer på menyen til venstre.
  3. Velg Nevninger-fanen.
samarbeidstips for skapere.

Endre varsler om nevninger

Ikke alle nevninger utløser varsler. Du blir varslet om viktige nevninger, for eksempel hvis en skaper med et tilsvarende antall abonnenter nevner deg.

Du finner mer informasjon om hvordan du administrerer varsler, i Administrer YouTube-varsler.