Kjøp Supertakk

Merk: Enkelte nye Super Chat-, Super Stickers- og supertakk-kjøp som gjennomføres i YouTube-appen for Android, blir fakturert via Google Play. Denne endringen påvirker ikke priser eller kostnader – bare hvor fakturaen kommer fra. Du kan gå til pay.google.com for å se nye belastninger og sjekke hvordan du blir fakturert.

Med Supertakk kan du vise at du setter ekstra stor pris på innholdet til favorittskaperne dine, og skille deg ut i kommentarfeltet. Med Supertakk kan du kjøpe en morsom animasjon som spilles av én gang. Du ser denne animasjonen som et overlegg i den lange videoen eller Shorts-videoen, og den er bare synlig for deg. Som en tilleggsbonus får du en fargerik og egendefinert kommentar som skiller seg ut i kommentarfeltet. Supertakk er tilgjengelig til forskjellige priser.

For å kjøpe Supertakk for kvalifiserte videoer må du befinne deg på et sted der funksjonen er tilgjengelig.

How to buy Super Thanks

Abonner på YouTube-kanalen for skapere for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Kjøp Supertakk

1. Bruk en datamaskin til å åpne en lang video.
  2. Under den lange videoen velger du Supertakk .
  3. Velg beløpet du vil betale.
    • Hver animasjon har sin egen pris. Hvis du betaler mer, får du en mer forseggjort Supertakk-animasjon.
    • Som en tilleggsbonus får du også en fargerik og egendefinert kommentar som skiller seg ut. Klikk på tekstfeltet for å tilpasse Supertakk-kommentaren din. Du kan også redigere kommentaren etter at den er publisert.
  4. Velg KJØP OG SEND.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å fullføre kjøpet.

Når du har fullført Supertakk-kjøpet, legges kommentaren ut i kommentarfeltet med en fargerik brikke ved siden av. Kjøpssummen blir offentlig synlig i kommentaren.

Merknader:
  • Supertakk-kommentaren samt kanalnavnet og profilbildet ditt er synlig for alle. Det samme gjelder kjøpssummen. Denne informasjonen kan også være tilgjengelig for kanalen via YouTube Data API-tjenesten, og kanalen kan dele informasjonen med tredjepartstjenester.
  • I likhet med alt annet innhold på YouTube må supertakk-kommentarer være i samsvar med retningslinjene for brukere.

Kjøpsgrenser for Supertakk

Du kan kjøpe Supertakk for den samme videoen så mange ganger du vil, så lenge kjøpsgrensen nedenfor tillater det.
Den daglige og ukentlige kjøpsgrensen varierer avhengig av land/region. Vanligvis kan du kan bruke opptil USD 500 per dag eller USD 2000 per uke (eller tilsvarende i lokal valuta) på
  • Superchat-meldinger
  • Super Stickers
  • Supertakk
  • en kombinasjon av alle tre

Refusjon for Supertakk

Frivillige Supertakk-bidrag kan ikke refunderes. Du finner mer informasjon i refusjonsretningslinjene for YouTube. Hvis du har problemer med eller spørsmål om en betaling, kan du kontakte brukerstøtten.
Som med alt annet innhold på YouTube må retningslinjene for brukere følges for Supertakk-kommentarer som legges ut. Du får ikke refusjon hvis Supertakk-kommentaren din slettes, modereres eller fjernes.

Supertakk-kommentarer

Når du kjøper en Supertakk-animasjon, får du en ekstra bonus i form av en fargerik, egendefinert kommentar som skiller seg ut. Du kan tilpasse Supertakk-kommentaren ved å klikke på tekstfeltet eller trykke på Rediger ved siden av standardteksten. Merk at Supertakk-kommentarer må være i tråd med retningslinjene for brukere

Når du har fullført kjøpet, legges kommentaren ut i kommentarfeltet med en fargerik brikke ved siden av. Kjøpssummen og kommentaren din er synlig for alle. Hvis du vil, kan du slette kommentaren etter at den er lagt ut.

Når du har betalt for en Supertakk-animasjon, sender vi deg en kvittering på e-post som bevis på kjøpet.

Kommentarmoderering

Supertakk-kommentarer må være i tråd med retningslinjene for brukere. Både skapere og YouTube kan moderere kommentarer, inkludert tekst og grafikk. Modererte kommentarer kan fjernes når som helst – uansett årsak og uten varsel. Vi minner om at du også kan slette kommentaren din etter at den er lagt ut.
Du får ikke refusjon hvis Supertakk-kommentaren din slettes, modereres eller fjernes. Vær oppmerksom på at frivillige Supertakk-bidrag ikke kan refunderes. Hvis Supertakk-kommentaren din blir fjernet som følge av brudd på retningslinjene, donerer YouTube sin del av inntektene til veldedighet.

Tilgjengelighet og retningslinjer for Supertakk

Steder der Supertakk er tilgjengelig
Du kan kjøpe Supertakk på mobil eller datamaskin i følgende områder:
  • Algerie
  • Amerikansk Samoa
  • Argentina
  • Aruba
  • Australia
  • Østerrike
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgia
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnia-Hercegovina
  • Brasil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Caymanøyene
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatia
  • Kypros
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Den dominikanske republikk
  • Ecuador
  • Egypt
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankrike
  • Fransk Guyana
  • Fransk Polynesia
  • Tyskland
  • Hellas
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Island
  • India
  • Indonesia
  • Irland
  • Israel
  • Italia
  • Japan
  • Jordan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Latvia
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxemburg
  • Malaysia
  • Malta
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederland
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Nord-Makedonia
  • Nord-Marianene
  • Norge
  • Oman
  • Panama
  • Papua Ny-Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Sør-Afrika
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkia
  • Turks- og Caicosøyene
  • Uganda
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA
  • Uruguay
  • De amerikanske Jomfruøyer
  • Vietnam

Retningslinjer for Supertakk

Som med alt annet innhold på YouTube må retningslinjene for brukere følges for Supertakk-kommentarer som sendes. Du får ikke refusjon hvis Supertakk-kommentaren din slettes, modereres eller fjernes. Hvis Supertakk-kommentaren din blir moderert og fjernet som følge av brudd på retningslinjene, donerer YouTube sin del av inntektene til veldedighet.
Du må også overholde alle gjeldende lover i overensstemmelse med vilkårene for bruk av YouTube. Husk at Supertakk ikke er et verktøy for folkefinansiering eller donasjoner. Penger du bruker på Supertakk, kan behandles ulikt avhengig av lovene som gjelder for deg og aktivitetene dine. Du har ansvar for å forstå og fullt ut overholde alle gjeldende lover – inkludert lovbestemmelser som påvirker adgangen din til å kjøpe Supertakk.

Skapernes inntekt fra Supertakk

Skapere får 70 % av Supertakk-inntektene som anerkjennes av Google etter at lokal omsetningsavgift og gjeldende App Store-gebyrer for iOS er trukket fra. Alle transaksjonskostnader, inkludert kredittkortgebyrer, dekkes for tiden av YouTube.