Superkiitosten ostaminen

Huom. YouTuben Android-sovelluksella ostetut uudet Super Chatit, Super Stickerit ja Superkiitokset laskutetaan joissain tapauksissa Google Playn kautta. Tämä muutos ei vaikuta hintaan vaan ainoastaan laskutustapaan. Osoitteesta pay.google.com voit katsoa uudet veloitukset ja tarkistaa, miten sinua laskutetaan.

Superkiitoksilla voit osoittaa sisällöntuottajalle arvostavasi hänen sisältöään ja samalla julkaista kommenttiosioon erottuvan Superkiitokset-viestin. Superkiitoksilla voi ostaa hauskan animaation, joka näkyy vain sinulle Shorts-videon tai pitkän videon yläpuolella. Lisäbonuksena ostoksesta postataan erottuva, värikäs ja muokattava kommentti kommenttiosioon. Saatavilla on erihintaisia Superkiitoksia.

Superkiitoksia voi ostaa ehdot täyttäviin videoihin alueilla, joissa ominaisuus on käytettävissä.

How to buy Super Thanks

Tilaa YouTube Creators ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Superkiitosten ostaminen

1. Avaa pitkä video tietokoneella.
  2. Valitse pitkän videon alta Superkiitokset .
  3. Valitse, paljonko rahaa haluat käyttää.
    • Jokaisella animaatiolla on eri hinta. Mitä enemmän maksat, sitä näyttävämmän Superkiitokset-animaation saat.
    • Lisäbonuksena saat myös erottuvan, värikkään ja muokattavan kommentin. Pääset muokkaamaan Superkiitokset-kommenttiasi klikkaamalla tekstikenttää. Voit muokata kommenttia myös sen julkaisun jälkeen.
  4. Valitse OSTA JA LÄHETÄ.
  5. Vie ostos loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Kun olet ostanut Superkiitoksia, kommenttisi julkaistaan ja sen vieressä näkyy kommenttiosiossa värikäs merkki. Ostoksen kokonaissumma näkyy julkisesti kommentissa.

Huomioitavaa
  • Superkiitoksissa kommentti, kanavan nimi, profiilikuva ja ostosumma näkyvät julkisesti kaikille. Tiedot voivat olla myös kanavan nähtävillä YouTube Data APIn kautta, ja kanava voi jakaa tiedot kolmannen osapuolen palveluille.
  • Muun YouTube-sisällön tavoin myös Superkiitosten on oltava yhteisösääntöjen mukaisia.

Superkiitosten ostorajat

Voit ostaa Superkiitoksia samalle videolle niin montaa kertaa kuin haluat alla olevien rajojen puitteissa.
Päivittäinen ja viikoittainen ostoraja riippuu maasta tai alueesta. Yleensä voit käyttää enintään 500 $ päivässä ja enintään 2 000 $ viikossa tai vastaavat summat muussa valuutassa
  • Super Chateihin
  • Super Stickereihin
  • Superkiitoksiin
  • kaikkiin kolmeen yhteensä.

Superkiitosten hyvitykset

Vapaaehtoisia superkiitosmaksuja ei palauteta. Katso lisätietoja YouTuben hyvityskäytännöistä. Jos sinulla on ongelmia tai maksuihin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä tukitiimiimme.
Julkaistavien Superkiitokset-kommenttien pitää olla yhteisösääntöjen mukaisia, kuten muunkin YouTube-sisällön. Jos Superkiitokset-kommentti poistetaan tai sitä moderoidaan, et saa hyvitystä.

Superkiitokset-kommentit

Kun ostat Superkiitoksia saat bonuksena värikkään, erottuvan ja muokattavan kommentin. Voit muokata kommenttiasi klikkaamalla tekstikenttää tai napauttamalla oletustekstin vierestä Muokkaa . Muista, että Superkiitokset-kommenttien on oltava yhteisösääntöjen mukaisia.

Ostoksen jälkeen kommentti postataan kommenttiosioon, ja sen vieressä näkyy värikäs merkki. Ostosumma ja kommenttisi näkyvät julkisesti kaikille. Voit halutessasi poistaa kommenttisi julkaisemisen jälkeen.

Kun olet maksanut Superkiitoksista, saat sähköpostiin kuitin ostoksestasi.

Kommenttien moderointi

Superkiitokset-kommenttien on oltava yhteisösääntöjen mukaisia. Sekä sisällöntuottajat että YouTube voivat moderoida kommentteja, esimerkiksi siihen sisältyviä tekstejä ja kuvia. Kommentti voidaan poistaa moderoinnin yhteydessä milloin tahansa, mistä syystä tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta. Muista, että voit myös poistaa kommenttisi julkaisemisen jälkeen.
Jos Superkiitokset-kommentti poistetaan tai sitä moderoidaan, et saa hyvitystä. Superkiitokset ovat vapaaehtoisia maksuja, eikä niitä hyvitetä. Jos Superkiitokset-kommentti poistetaan käytäntörikkomuksen vuoksi, YouTube lahjoittaa oman osuutensa tuloista hyväntekeväisyyteen.

Superkiitosten saatavuus ja käytännöt

Superkiitosten saatavuus
Voit ostaa Superkiitoksia mobiililaitteilla ja tietokoneilla seuraavilla alueilla:
  • Algeria
  • Amerikan Samoa
  • Argentiina
  • Aruba
  • Australia
  • Itävalta
  • Bahrain
  • Valko-Venäjä
  • Belgia
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnia-Hertsegovina
  • Brasilia
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Caymansaaret
  • Chile
  • Kolumbia
  • Costa Rica
  • Kroatia
  • Kypros
  • Tšekin tasavalta
  • Tanska
  • Dominikaaninen tasavalta
  • Ecuador
  • Egypti
  • El Salvador
  • Viro
  • Suomi
  • Ranska
  • Ranskan Guayana
  • Ranskan Polynesia
  • Saksa
  • Kreikka
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Unkari
  • Islanti
  • Intia
  • Indonesia
  • Irlanti
  • Israel
  • Italia
  • Japani
  • Jordania
  • Kenia
  • Kuwait
  • Latvia
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Liettua
  • Luxemburg
  • Malesia
  • Malta
  • Meksiko
  • Marokko
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Pohjois-Makedonia
  • Pohjois-Mariaanit
  • Norja
  • Oman
  • Panama
  • Papua-Uusi-Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippiinit
  • Puola
  • Portugali
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Etelä-Afrikka
  • Etelä-Korea
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Taiwan
  • Thaimaa
  • Turkki
  • Turks- ja Caicossaaret
  • Uganda
  • Arabiemiirikunnat
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat
  • Uruguay
  • Yhdysvaltain Neitsytsaaret
  • Vietnam

Superkiitosten käytännöt

Julkaistavien Superkiitokset-kommenttien pitää olla yhteisösääntöjen mukaisia, kuten muunkin YouTube-sisällön. Jos Superkiitokset-kommentti poistetaan tai sitä moderoidaan, et saa hyvitystä. Jos Superkiitokset-kommentti poistetaan moderoinnin yhteydessä käytäntörikkomuksen vuoksi, YouTube lahjoittaa oman osuutensa tuloista hyväntekeväisyyteen.
Sinun on myös noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja YouTuben käyttöehtojen edellyttämällä tavalla. Muista, että Superkiitoksia ei voi käyttää joukkorahoitukseen tai lahjoitusten keräämiseen. Superkiitoksiin käyttämääsi rahaa käsitellään sinua ja toimintaasi koskevien lakien perusteella. Olet itse vastuussa siitä, että ymmärrät sovellettavat lait ja toimit niiden mukaisesti. Tämä koskee esimerkiksi sitä, voitko ylipäänsä ostaa Superkiitoksia.

Sisällöntuottajien tulot Superkiitoksista

Google maksaa sisällöntuottajille 70 % vahvistamistaan Superkiitos-tuloista. Tätä ennen summasta vähennetään paikallinen myyntivero ja iOS-laitteella mahdolliset App Storen maksut. YouTube vastaa tällä hetkellä kaikista maksutapahtumien kuluista (kuten credit-korttikuluista).