Køb Super Tak

Bemærk! Visse nye køb af Super Chat, Super Stickers eller Super Tak, som du har foretaget i YouTube-appen til Android, faktureres via Google Play. Denne ændring påvirker ikke prissætning eller omkostninger, men kun hvorfra købet faktureres. Du kan gå til pay.google.com for at se nye debiteringer og tjekke, hvordan du bliver faktureret.

Med Super Tak kan du takke dine yndlingsyoutubere ekstra meget for deres indhold og skille dig ud i kommentarsektionen. Med Super Tak kan du købe en sjov engangsanimation, som kun vises for dig, øverst på videoen i langt format eller Shorts-videoen. Som en ekstra bonus får du en unik, farverig kommentar, der kan tilpasses, i kommentarsektionen. Super Tak er tilgængeligt til forskellige priser, som du kan vælge mellem.

Hvis du vil købe Super Tak på kvalificerede videoer, skal du befinde dig på en af de lokationer, hvor funktionerne er tilgængelige.

How to buy Super Thanks

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Køb Super Tak

1. Brug en computer til at åbne en video i langt format.
  2. Vælg Super Tak under videoen i langt format.
  3. Vælg det beløb, du vil bruge.
    • Animationer har forskellige priser. Hvis du køber en af de dyrere, får du en mere detaljeret Super Tak-animation.
    • Som en ekstra bonus får du også en unik, farverig kommentar, der kan tilpasses. Klik på tekstfeltet for at tilpasse din Super Tak-kommentar. Du kan også redigere din kommentar, efter den er offentliggjort.
  4. Vælg KØB OG SEND.
  5. Gennemfør købet ved at følge vejledningen på skærmen.

Når du køber Super Tak, vises din kommentar i kommentarsektionen med en farverig chip ud for kommentaren. Købsbeløbet vil fremgå offentligt af din kommentar.

Bemærkninger:
  • Din Super Tak-kommentar, dit kanalnavn, dit profilbillede og købesummen er synlige for offentligheden. Disse oplysninger kan også være tilgængelige for kanalen via vores YouTube Data API-tjeneste, og de kan dele oplysningerne med tredjepartstjenester.
  • Som med alt andet på YouTube skal den Super Tak, du sender, overholde vores retningslinjer for fællesskabet.

Købsgrænser for Super Tak

Du kan købe Super Tak til den samme video så mange gange, du vil, så længe det er under købsgrænsen, som er nævnt nedenfor.
Daglig og ugentlig købsgrænse varierer afhængigt af dit land/din region. Du kan generelt bruge op til 500 USD pr. dag eller 2.000 USD om ugen (eller tilsvarende i lokal valuta) på:
  • Super Chats
  • Super Stickers
  • Super Tak
  • Alle 3 samlet

Refusion for Super Tak

Der gives ikke refusion for frivillige Super Tak-betalinger. Du kan få flere oplysninger i YouTubes refusionspolitikker. Hvis du har problemer eller spørgsmål i forbindelse med en betaling, så kontakt vores supportteam.
Som med alt andet på YouTube skal du overholde vores retningslinjer for fællesskabet, når du slår Super Tak-kommentarer op. Du får ikke en refusion, hvis din Super Tak-kommentar bliver slettet, modereret eller fjernet.

Super Tak-kommentarer

Som en ekstra bonus når du køber en Super Tak, får du en unik, farverig kommentar, der kan tilpasses. Klik på tekstfeltet, eller tryk på Rediger ud for standardteksten for at tilpasse din Super Tak-kommentar. Husk, at Super Tak-kommentarer skal overholde vores retningslinjer for fællesskabet

Når du har gennemført dit køb, vises din kommentar i kommentarsektionen med en farverig chip ud for kommentaren. Det beløb, du har brugt, og din kommentar vil fremgå offentligt. Hvis du vil, kan du slette din kommentar, efter den er blevet slået op.

Når du har betalt for din Super Tak, sender vi dig en kvittering via mail.

Kommentarmoderering

Super Tak-kommentarer skal overholde vores retningslinjer for fællesskabet. Både youtubere og YouTube kan moderere kommentarer, bl.a. tekst og grafik. Modererede kommentarer kan til enhver tid fjernes uden begrundelse og uden varsel. Husk, at du også kan slette din kommentar, efter den er blevet slået op.
Du får ikke en refusion, hvis din Super Tak-kommentar bliver slettet, modereret eller fjernet. Husk, at der ikke gives refusion for frivillige Super Tak-betalinger. Hvis din Super Tak-kommentar bliver fjernet, fordi den overtræder vores politikker, donerer YouTube sin andel af indtægten til velgørende formål.

Tilgængelighed og politikker for Super Tak

Lokationer, hvor Super Tak er tilgængeligt
Du kan købe Super Tak på mobilenheder og computere på følgende lokationer:
  • Algeriet
  • Amerikansk Samoa
  • Argentina
  • Aruba
  • Australien
  • Østrig
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgien
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnien-Hercegovina
  • Brasilien
  • Bulgarien
  • Canada
  • Caymanøerne
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatien
  • Cypern
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Den Dominikanske Republik
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankrig
  • Fransk Guyana
  • Fransk Polynesien
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Island
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • Jordan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Letland
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Malaysia
  • Malta
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederlandene
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Nordmakedonien
  • Nordmarianerne
  • Norge
  • Oman
  • Panama
  • Papua Ny Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinerne
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Rumænien
  • Saudi-Arabien
  • Senegal
  • Serbien
  • Singapore
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkiet
  • Turks- og Caicosøerne
  • Uganda
  • De Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA
  • Uruguay
  • De Amerikanske Jomfruøer
  • Vietnam

Politikker vedrørende Super Tak

Som med alt andet på YouTube skal du overholde vores retningslinjer for fællesskabet, når du slår Super Tak-kommentarer op. Du får ikke en refusion, hvis din Super Tak-kommentar bliver slettet, modereret eller fjernet. Hvis din Super Tak-kommentar bliver modereret og fjernet, fordi den overtræder vores politikker, donerer YouTube sin andel af indtægten til velgørende formål.
Du skal også overholde alle gældende love i henhold til YouTubes servicevilkår. Husk, at Super Tak-kommentarer ikke er et crowdfunding- eller donationsværktøj. Penge, du bruger på Super Tak, behandles muligvis anderledes i henhold til love, der gælder for dig og dine aktiviteter. Du er ansvarlig for at kende og overholde alle gældende love – f.eks. om du må købe Super Tak eller ej.

Youtuberindtægt for Super Tak

Youtubere modtager 70 % af indtægterne fra Super Tak, der er anerkendt af Google, efter at lokal omsætningsafgift og gældende App Store-gebyrer på iOS er fratrukket. Transaktionsomkostninger, inklusive betalingskortgebyrer, dækkes i øjeblikket af YouTube.