Comprar Super Thanks

Nota: algunes compres noves de Super Chats, Super Stickers o Super Thanks que es facin a l'aplicació YouTube per a Android es facturaran a través de Google Play. Aquest canvi no afectarà el preu ni el cost, només el canal pel qual es factura la compra. Pots anar a pay.google.com per veure els càrrecs nous i consultar el teu mètode de facturació.

Pots mostrar una gratitud addicional pel contingut als teus creadors preferits i destacar a la secció de comentaris amb Super Thanks. Super Thanks et permet comprar una animació divertida que es reproduirà una vegada i se't mostrarà només a tu, a sobre del vídeo llarg o del curt. Com a bonificació afegida, gaudiràs d'un comentari destacat, acolorit i personalitzable a la secció de comentaris. Super Thanks està disponible en diferents preus perquè els triïs.

Per comprar Super Thanks als vídeos aptes, has d'estar en una de les ubicacions disponibles.

How to buy Super Thanks

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Comprar Super Thanks

1. Utilitza un ordinador per obrir un vídeo llarg.
  2. A sota del vídeo llarg, selecciona Super Thanks .
  3. Tria l'import que vols invertir.
    • Cada animació té un preu diferent. Si pagues un import superior, obtens una animació de Super Thanks més elaborada.
    • Com a bonificació afegida, gaudiràs d'un comentari destacat, acolorit i personalitzable. Per personalitzar el comentari de Super Thanks, fes clic al quadre de text. També pots editar el comentari un cop s'hagi publicat.
  4. Selecciona COMPRA I ENVIA.
  5. Per completar la compra, segueix les instruccions en pantalla.

Un cop hagis comprat Super Thanks, el teu comentari es publica a la secció de comentaris amb una etiqueta de color al costat. L'import de la compra es mostra públicament al comentari.

Notes:
  • El comentari de Super Thanks, el nom del canal, la foto de perfil i l'import de la compra són visibles públicament. És possible que aquesta informació també estigui disponible per al canal en qüestió mitjançant el nostre servei d'API de dades de YouTube i que la comparteixin amb serveis de tercers.
  • Com amb la resta de serveis de YouTube, el Super Thanks que enviïs ha de seguir les nostres directrius de la comunitat.

Límits de compra de Super Thanks

Pots comprar Super Thanks tantes vegades com vulguis al mateix vídeo, però estàs subjecte als límits que s'inclouen a continuació.
En funció del país o de la regió, el límit de compra diari i setmanal variarà. En general, pots gastar fins a 500 USD al dia o 2.000 USD a la setmana (o l'import equivalent en la moneda local) en:
  • Super Chats
  • Super Stickers
  • Super Thanks
  • Tots tres combinats

Reembossaments de Super Thanks

Els pagaments voluntaris de Super Thanks no es poden reembossar. Per obtenir més informació, pots consultar les polítiques de reembossaments de YouTube. Si tens problemes o dubtes en relació amb un pagament, contacta amb el nostre equip d'assistència.
Com amb la resta de serveis de YouTube, has de seguir les nostres directrius de la comunitat quan publiquis comentaris de Super Thanks. Si el teu comentari de Super Thanks se suprimeix, es modera o s'elimina, no se t'efectuarà un reembossament.

Comentaris de Super Thanks

En comprar un Super Thanks, obtens un comentari destacat, acolorit i personalitzable com a bonificació afegida. Per personalitzar el comentari de Super Thanks, fes clic al quadre de text o toca Edita al costat del text predeterminat. Tingues en compte que els comentaris de Super Thanks han de seguir les nostres directrius de la comunitat.

Un cop hagis completat la compra, el teu comentari es publica a la secció de comentaris amb una etiqueta de color al costat. L'import que has invertit i el comentari són visibles públicament. Si vols, pots suprimir el comentari un cop s'hagi publicat.

Un cop hagis pagat el Super Thanks, t'enviarem un rebut per correu electrònic com a registre de la compra.

Moderació de comentaris

Els comentaris de Super Thanks han de seguir les nostres directrius de la comunitat. Tant els creadors com YouTube poden moderar els comentaris, inclosos els textos i les imatges que contenen. Els comentaris moderats es poden suprimir en qualsevol moment, per qualsevol motiu i sense avís previ. Et recordem que també pots suprimir el comentari un cop s'hagi publicat.
Si el teu comentari de Super Thanks se suprimeix, es modera o s'elimina, no se t'efectuarà un reembossament. Tingues en compte que els pagaments voluntaris de Super Thanks no es poden reembossar. Si el teu comentari de Super Thanks se suprimeix perquè infringeix les nostres polítiques, YouTube donarà la nostra part dels ingressos a organitzacions benèfiques.

Disponibilitat i polítiques de Super Thanks

Ubicacions on Super Thanks està disponible
Pots comprar Super Thanks en dispositius mòbils o ordinadors a les ubicacions següents:
  • Algèria
  • Samoa Nord-americana
  • Argentina
  • Aruba
  • Austràlia
  • Àustria
  • Bahrain
  • Bielorússia
  • Bèlgica
  • Bermudes
  • Bolívia
  • Bòsnia i Hercegovina
  • Brasil
  • Bulgària
  • Canadà
  • Illes Caiman
  • Xile
  • Colòmbia
  • Costa Rica
  • Croàcia
  • Xipre
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • República Dominicana
  • Equador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Estònia
  • Finlàndia
  • França
  • Guaiana Francesa
  • Polinèsia Francesa
  • Alemanya
  • Grècia
  • Guadalupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Hondures
  • Hong Kong
  • Hongria
  • Islàndia
  • Índia
  • Indonèsia
  • República d'Irlanda
  • Israel
  • Itàlia
  • Japó
  • Jordània
  • Kenya
  • Kuwait
  • Letònia
  • Líban
  • Liechtenstein
  • Lituània
  • Luxemburg
  • Malàisia
  • Malta
  • Mèxic
  • Marroc
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Nicaragua
  • Nigèria
  • Macedònia del Nord
  • Illes Mariannes del Nord
  • Noruega
  • Oman
  • Panamà
  • Papua Nova Guinea
  • Paraguai
  • Perú
  • Filipines
  • Polònia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Aràbia Saudita
  • Senegal
  • Sèrbia
  • Singapur
  • Eslovàquia
  • Eslovènia
  • Sud-àfrica
  • Corea del Sud
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Tailàndia
  • Turquia
  • Illes Turks i Caicos
  • Uganda
  • Emirats Àrabs Units
  • Regne Unit
  • Estats Units
  • Uruguai
  • Illes Verges nord-americanes
  • Vietnam

Polítiques de Super Thanks

Com amb la resta de serveis de YouTube, has de seguir les nostres directrius de la comunitat quan enviïs comentaris de Super Thanks. Si el teu comentari de Super Thanks se suprimeix, es modera o s'elimina, no se t'efectuarà un reembossament. Si el teu comentari de Super Thanks es modera o se suprimeix perquè infringeix les nostres polítiques, YouTube donarà la nostra part dels ingressos a organitzacions benèfiques.
També cal que compleixis tota la legislació aplicable, d'acord amb les condicions del servei de YouTube. Tingues en compte que Super Thanks no és una eina de finançament col·lectiu ni de donació. És possible que els diners que gastis en Super Thanks es tractin de manera diferent en funció de la legislació aplicable a les teves activitats i a tu. Tens la responsabilitat d'entendre i complir plenament la legislació aplicable, com ara saber si pots comprar Super Thanks.

Ingressos de Super Thanks del creador

Els creadors reben el 70% dels ingressos de Super Thanks reconeguts per Google després que se'n dedueixin l'impost local sobre les vendes i les comissions aplicables de l'App Store a iOS. Actualment, YouTube cobreix els costos de transacció, incloses les comissions de les targetes de crèdit.