Koop Superdankies

Let wel: Sommige nuwe Superklets-, Super Stickers- of Superdankie-aankope wat op die YouTube Android-app gemaak is, sal via Google Play gefaktureer word. Hierdie verandering sal nie pryse of koste beïnvloed nie, slegs waarvandaan die aankoop gefaktureer word. Jy kan na pay.google.com toe gaan om nuwe heffings te sien en te kyk hoe jy gefaktureer word.

Jy kan Superdankies op deelnemende skeppers se video's koop en jou ondersteuning vir YouTube-kanale wys. Wanneer jy 'n Superdankie koop, koop jy ’n eenmalige animasie wat bo-aan die video slegs aan jou gewys sal word. As 'n ekstra bonus sal jy ook 'n duidelike, kleurvolle en pasmaakbare opmerking in die video se opmerkings-afdeling kry.

How to buy Super Thanks

Plekke waar Superdankie beskikbaar is

Jy kan Superdankie op mobiele toestelle of rekenaars by die volgende plekke koop:
  • Algerië
  • Amerikaans-Samoa
  • Argentinië
  • Aruba
  • Australië
  • Oostenryk
  • Bahrein
  • Belarus
  • België
  • Bermuda
  • Bolivië
  • Bosnië-Herzegowina
  • Brasilië
  • Bulgarye
  • Kanada
  • Kaaimanseilande
  • Chili
  • Colombië
  • Costa Rica
  • Kroasië
  • Siprus
  • Tsjeggië
  • Denemarke
  • Dominikaanse Republiek
  • Ecuador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankryk
  • Frans-Guiana
  • Frans-Polinesië
  • Duitsland
  • Griekeland
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Hongarye
  • Ysland
  • Indië
  • Indonesië
  • Republiek Ierland
  • Israel
  • Italië
  • Japan
  • Jordanië
  • Kenia
  • Koeweit
  • Letland
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litaue
  • Luxemburg
  • Maleisië
  • Malta
  • Meksiko
  • Marokko
  • Nederland
  • Nieu-Seeland
  • Nicaragua
  • Nigerië
  • Noord-Masedonië
  • Noordelike Mariana-eilande
  • Noorweë
  • Oman
  • Panama
  • Papoea-Nieu-Guinee
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippyne
  • Pole
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Katar
  • Roemenië
  • Saoedi-Arabië
  • Senegal
  • Serwië
  • Singapoer
  • Slowakye
  • Slowenië
  • Suid-Afrika
  • Suid-Korea
  • Spanje
  • Swede
  • Switserland
  • Taiwan
  • Thailand
  • Turkye
  • Turks- en Caicoseilande
  • Uganda
  • Verenigde Arabiese Emirate
  • Verenigde Koninkryk
  • Verenigde State
  • Uruguay
  • Amerikaanse Maagde-eilande
  • Viëtnam

Koop Superdankies

1. Gebruik ’n rekenaar of mobiele toestel om 'n video oop te maak.
  2. Kies Superdankies onder die video.
    • In die opspringer kry jy die verskillende prysopsies vir Superdankie in jou land/streek.
  3. Volg die instruksies op die skerm om die aankoop te voltooi.

Aankoopbesonderhede

Daar is verskeie animasies wat jy kan koop. Elkeen het ’n ander prys. As jy meer betaal, sal jy 'n meer uitgebreide Superdankie-animasie kry.
Jy kan Superdankies soveel keer as wat jy wil op dieselfde video koop, onderworpe aan die aankooplimiete wat hieronder gedeel word.

Skeppers ontvang 70% van Superdankie-inkomste wat deur Google erken word nadat plaaslike verkoopsbelasting en toepaslike programwinkelfooie op iOS afgetrek is. Transaksiekoste, insluitend kredietkaartfooie, word tans deur YouTube gedek.

Opmerkings

’n Opmerking wat vir die publiek sigbaar is, sal op video's waar jy Superdankies gekoop het, in die opmerkingafdeling gepubliseer word. Hierdie duidelike, kleurvolle en pasmaakbare opmerking is by jou aankoop ingesluit. Tik op die tekskassie of Redigeer om jou Superdankie-opmerking langs die verstekteks te pasmaak. Hou in gedagte dat Superdankie-opmerkings onderworpe is aan ons Gemeenskapsriglyne.

Sodra jy jou aankoop voltooi het, sal jou opmerking in die video se opmerkingsafdeling geplaas word met ’n kleurvolle skyfie langsaan. Jou aankoopbedrag sal publiek sigbaar wees in jou opmerking.
Jou kanaalnaam, profielfoto en die aankoopbedrag van jou Superdankie kan ook deur ons YouTube Data API-diens vir die kanaal beskikbaar wees. Die kanaal kan kies om hierdie inligting met derdepartydienste te deel.

Aankooplimiete

Jy kan tot $500 USD per dag, of $2 000 USD (of die ekwivalent in jou plaaslike geldeenheid) per week spandeer op:

• Superkletse
  • Super Stickers
  • Superdankies
  • Al 3 gekombineer

Opmerkingmoderasie

Opmerkings moet aan YouTube se gemeenskapsriglyne voldoen. Skeppers sowel as YouTube kan opmerkingboodskappe, insluitend tekste en grafika, modereer. Gemodereerde opmerkings kan te eniger tyd, om enige rede en sonder kennisgewing verwyder word.
As ’n opmerking wat saam met jou Superdankie-aankoop gepubliseer is, uitgevee, gemodereer of verwyder word, sal jy nie ’n terugbetaling kry nie. Opmerkings moet aan YouTube se gemeenskapsriglyne voldoen. As jou Superdankie-opmerking verwyder word omdat dit ons beleide oortree, sal YouTube ons gedeelte van die inkomste aan liefdadigheid skenk.

Jy kan jou opmerking uitvee nadat dit geplaas is. Vind uit hoe om opmerkings uit te vee.

Terugbetalings

Vrywillige Superdankie-betalings is nie terugbetaalbaar nie. Sien YouTube se terugbetalingsbeleide vir meer inligting. As jy probleme ondervind of vrae het oor 'n betaling, kontak ons steundiens.
As ’n opmerking wat saam met jou Superdankie-aankoop gepubliseer is, uitgevee, gemodereer of verwyder word, sal jy nie ’n terugbetaling kry nie. Opmerkings moet aan YouTube se gemeenskapsriglyne voldoen.

Kwitansies

Nadat jy Superdankies gekoop het, sal ’n kwitansie per e-pos aan jou gestuur word ter bevestiging van die aankoop.