Se, slett eller sett seerloggen på pause (logget på)

Med YouTube-seerloggen er det enkelt å finne videoer du nylig har sett, og videoanbefalingene dine blir enda bedre. Du kan kontrollere seerloggen ved å slette den eller sette den på pause. Du kan slette enkeltelementer eller hele loggen. Når loggen settes på pause, registreres ikke videoene du ser på, og de brukes heller ikke for å gi deg bedre anbefalinger. Du kan starte loggen igjen for å gjenoppta registreringen.

Abonner på YouTube-hjelpekanalen for å få mest mulig ut av YouTube. abonnere
Merk: Følg instruksjonene nedenfor for å få tilgang til seerloggen din i YouTube-appen. Seerloggen lagres dessuten i Google-kontoen din hvis du har slått på Videoer du ser på YouTube. Gå til Min aktivitet for å se og kontrollere den lagrede aktiviteten din.

Hvis du har vært uten nett eller mistet Internett-tilkoblingen din etter å ha satt seerloggen på pause, anbefaler vi at du sjekker seerloggen din når du er på nettet igjen, for å sikre at den er som forventet. Du kan alltid slette videoer som vises i loggen.

Når du er pålogget, vises endringer du gjør i kontoens seerlogg, på alle enheter der du logger på med denne kontoen. Når du er logget av, kan du fortsatt få anbefalinger basert på seerloggen i nettleseren eller appen du bruker. For å beskytte personvernet ditt er ikke denne loggen synlig, men den kan fortsatt tømmes eller settes på pause. Disse kontrollerne gjelder for nettleseren eller appen.

Merk: Gå til søkeloggen din for å se eller slette det du tidligere har søkt etter på YouTube.

Se, slette eller sette seerloggen på pause (logget på)

Gå til seerloggen din for å finne videoer du har sett mens du har vært pålogget. Dette inkluderer videoer du har sett mens du har vært logget på YouTube-appen på mobilenheter, samt youtube.com. Loggen inneholder også videoer du har sett via YouTube-spillere på andre nettsteder mens du har vært pålogget Google Chrome. Endringer du gjør i seerloggen på kontoen din, vises på alle enheter der du logger på med denne kontoen.

iPhone og iPad

For å åpne seerloggen går du til fanen Bibliotek og trykker på Logg.
  • Fjern en video: Trykk på Meny ved siden av videoinformasjonen på loggsiden, og velg Fjern fra seerloggen.

For å tømme eller sette seerloggen på pause trykker du på den øverste menyen mens du er inne på loggsiden.

• Slett seerloggen: Trykk på Slett seerloggen.
  • Sett seerloggen på pause: Trykk på Sett seerloggen på pause.

Du kan søke i seerloggen på en iPhone eller iPad for å finne videoer du har sett før.

1. Gå til fanen Biliotek .
  2. Trykk på Logg.
  3. Skriv inn det du leter etter, i feltet som er merket Søk i seerloggen øverst på siden.
  4. Trykk på Søk nederst på tastaturet.

Android

For å åpne seerloggen, går du til fanen Bibliotek og trykker på Logg.
  • Fjern en video: Trykk på Meny ved siden av videoinformasjonen på loggsiden, og velg Fjern fra seerloggen.
For å tømme eller sette seerloggen på pause trykker du på den øverste menyen mens du er inne på loggsiden.
  • Slett seerloggen: Trykk på Slett seerloggen.
  • Sett seerloggen på pause: Trykk på Sett seerloggen på pause.
Mobilnettstedet

For å åpne seerloggen din går du til fanen Konto og trykker på Logg

• Fjern en video: Trykk på Meny ved siden av videoinformasjonen, og velg Fjern fra seerloggen.

For å tømme eller sette seerloggen på pause går du til menyen og trykker på Innstillinger > Logg.

• Slett seerloggen: Trykk på Fjern alle.
  • Sette seerloggen på pause: Trykk på Sett på pause.
På en datamaskin
Hvis veiledningen ikke stemmer overens med det du ser, bruker du sannsynligvis en gammel versjon av YouTube. Hvis du bruker en nyere nettleser, må du oppdatere til den nyeste versjonen av YouTube.

Nåværende versjon for datamaskiner

Du kan åpne seerloggen din ved å velge Logg i oversikten .

• Fjern en video: Velg Fjern fra seerloggen Delete til høyre for videoinformasjonen for å fjerne en video fra seerloggen.
  • Tømme seerloggen: Velg Tøm hele seerloggen for å slette hele loggen.
  • Sette seerloggen på pause: Velg Sett seerloggen på pause for å sette loggen på pause. Videoer du ser mens seerloggen er satt på pause, vises ikke i loggen og påvirker ikke anbefalingene du får.

Eldre versjon for datamaskin

Du kan åpne seerloggen din ved å velge Logg i oversikten eller timeglasset nederst på en hvilken som helst YouTube-side.

• Fjern en video: Velg Fjern fra seerloggen Delete til høyre for videoinformasjonen for å fjerne en video fra seerloggen.
  • Tømme seerloggen: Velg Tøm hele seerloggen for å slette hele loggen.
  • Sette seerloggen på pause: Velg Sett seerloggen på pause for å sette loggen på pause. Videoer du ser mens seerloggen er satt på pause, vises ikke i loggen og påvirker ikke anbefalingene du får.
TV-er, spillkonsoller eller bokser for mediestrømming

Du kan åpne seerloggen din ved å velge Logg i oversikten.

For å tømme seerloggen går du til Innstillinger i oversikten og velger Slett seerloggen.

Slett seerloggen eller sett den på pause (logget av)

Selv når du er logget av, forbedres anbefalingene dine basert på videoene du ser på den aktuelle enheten. Du kan tømme eller sette loggen på pause fra enheten din. Se veiledningen for hver enhet ovenfor for å finne ut hvordan.

Merk: Når du er logget av, finner du seerloggen din på en datamaskin ved å klikke på timeglasset nederst på en hvilken som helst YouTube-side.

Søke i seerloggen på en datamaskin

Søke i seerloggen på en datamaskin for å finne videoer du har sett før.

1. Gå til «Søk i seerloggen» øverst på søkesiden.
  2. Skriv inn det du leter etter.
  3. Klikk på Søk .

Vi har flere nyttige artikler om søkeloggen, fjerning av anbefalt innhold og hvordan du kan få bedre anbefalinger.