Se, slett eller sett seerloggen på pause (logget på)

Med YouTube-seerloggen er det enkelt å finne videoer du nylig har sett, og videoanbefalingene dine blir enda bedre. Du kan kontrollere seerloggen ved å slette den eller sette den på pause. Du kan slette enkeltelementer eller hele loggen. Når loggen settes på pause, registreres ikke videoene du ser på, og de brukes heller ikke for å gi deg bedre anbefalinger. Du kan starte loggen igjen for å gjenoppta loggføringen.

Abonner på YouTube-hjelpekanalen for å få mest mulig ut av YouTube. abonnere

Hvis du har vært uten nett eller har mistet Internett-tilkoblingen etter å ha satt seerloggen på pause, anbefaler vi at du sjekker seerloggen din når du er på nettet igjen, for å sikre at den er som forventet. Du kan alltid slette videoer som vises i loggen. Gå til søkeloggen din for å se eller slette det du tidligere har søkt etter på YouTube.

Når du er pålogget, vises endringer du gjør i kontoens seerlogg, på alle enheter der du logger på med denne kontoen. Når du er logget av, kan du fortsatt få anbefalinger basert på seerloggen i nettleseren eller appen du bruker. For å beskytte personvernet ditt er ikke denne loggen synlig, men den kan fortsatt tømmes eller settes på pause. Disse kontrollene gjelder for nettleseren eller appen.

Du kan få tilgang til seerloggen i YouTube-appen ved å følge veiledningen nedenfor. Seerloggen din lagres i Google-kontoen din hvis du har slått på Videoer du ser på YouTube.

Gå til Min aktivitet for å få en omfattende oversikt over aktiviteten din i alle YouTube-appene samt for å kontrollere aktiviteten som er lagret.
Merknad for YouTube Music-brukere:
  • Det du har sett på i YouTube Music-appen, vises ikke i YouTube-seerloggen (altså i YouTube-hovedappen og på youtube.com), og videoer du har sett i YouTube-appen eller på youtube.com, vises ikke i seerloggen i YouTube Music-appen. Hvis du vil se alle videoene du har sett i alle YouTube-appene, kan du gå til myactivity.google.com.
  • Hvis du setter seerloggen din på pause, gjelder dette for hele Google-kontoen din. Dette betyr at hvis du setter loggen i YouTube Music-appen på pause, settes også loggen på pause for kontoen din i alle andre YouTube-apper og på youtube.com – og tilsvarende hvis du gjenopptar seerloggen.
  • Hvis du sletter en video fra loggen din, gjelder dette for hele Google-kontoen din. Hvis du for eksempel sletter en video fra loggen i YouTube-appen og du har sett på akkurat samme video i YouTube Music-appen, slettes videoen også fra loggen i YouTube Music-appen.

Se, slett eller sett seerloggen på pause (logget på)

Gå til myactivity.google.com for å finne videoer du har sett mens du har vært pålogget. Dette inkluderer videoer du har sett mens du har vært logget på YouTube-appen på mobilenheter samt youtube.com. Loggen inneholder også videoer du har sett via YouTube-spillere på andre nettsteder mens du har vært pålogget Google Chrome. Endringer du gjør i seerloggen på kontoen din, påvirker alle enheter der du logger på med denne kontoen.

Min aktivitet

All aktivitet på YouTube-kontoen din – fra alle enheter og alle apper – vises på myactivity.google.com
Hvis du bruker YouTube-hovedappen, kan du også se aktiviteten din i appen. Finn ut mer om hvordan du finner denne informasjonen, nedenfor. (Merk: YouTube Music-aktiviteten din vises ikke i YouTube-hovedappen.)

iPhone og iPad

For å se seerloggen din går du til Bibliotek-fanen og trykker på Logg.
  • Fjern en video: Trykk på Meny ved siden av videoinformasjonen på loggsiden, og velg Fjern fra seerloggen.

For å slette eller sette seerloggen på pause trykker du på den øverste menyen mens du er inne på loggsiden.

• Slett seerloggen: Trykk på Slett seerloggen.
  • Sett seerloggen på pause: Trykk på Sett seerloggen på pause.

Du kan søke i seerloggen på en iPhone eller iPad for å finne videoer du har sett før.

1. Gå til Bibliotek-fanen .
  2. Trykk på Logg.
  3. Skriv inn det du leter etter, i feltet øverst på siden som er merket Søk i seerloggen.
  4. Trykk på Søk nederst på tastaturet.

Andre mobilenheter

For å se seerloggen din går du til Bibliotek-fanen og trykker på Logg.
  • Fjern en video: Trykk på Meny ved siden av videoinformasjonen på loggsiden, og velg Fjern fra seerloggen.
For å slette eller sette seerloggen på pause trykker du på den øverste menyen mens du er inne på loggsiden.
  • Slett seerloggen: Trykk på Slett seerloggen.
  • Sett seerloggen på pause: Trykk på Sett seerloggen på pause.
På mobilnettstedet

For å se seerloggen din går du til Konto-fanen og trykker på Logg

• Fjern en video: Trykk på Meny ved siden av videoinformasjonen og velg Fjern fra seerloggen.

For å slette eller sette seerloggen på pause går du til menyen og trykker på Innstillinger > Logg.

• Slett seerloggen: Trykk på Fjern alle.
  • Sett seerloggen på pause: Trykk på Sett på pause.
På en datamaskin
Hvis du ikke klarer å følge denne veiledningen, bruker du mest sannsynlig en gammel versjon av YouTube. Hvis du bruker en nyere nettleser, må du oppdatere til den nyeste versjonen av YouTube.

Nåværende versjon for datamaskiner

Du kan åpne seerloggen din ved å velge Loggoversikten .

• Fjern en video: Velg Fjern fra seerloggen Delete til høyre for videoinformasjonen for å fjerne videoen fra seerloggen din.
  • Tøm seerloggen: Velg Tøm hele seerloggen for å slette hele loggen.
  • Sett seerloggen på pause: Velg Sett seerloggen på pause for å sette loggen på pause. Videoer du ser mens seerloggen er satt på pause, vises ikke i loggen og påvirker ikke anbefalingene du får.

Eldre versjon for datamaskin

Du kan åpne seerloggen din ved å velge Logg i oversikten eller timeglasset nederst på en hvilken som helst YouTube-side.

• Fjern en video: Velg Fjern fra seerloggen Delete til høyre for videoinformasjonen for å fjerne videoen fra seerloggen din.
  • Tøm seerloggen: Velg Tøm hele seerloggen for å slette hele loggen.
  • Sett seerloggen på pause: Velg Sett seerloggen på pause for å sette loggen på pause. Videoer du ser mens seerloggen er satt på pause, vises ikke i loggen og påvirker ikke anbefalingene du får.
TV-er, spillkonsoller eller bokser for mediestrømming

Du kan åpne seerloggen din ved å velge Logg i oversikten.

For å slette seerloggen din går du til Innstillinger i oversikten og velger Slett seerloggen.

Slett seerloggen eller sett den på pause (logget av)

Selv når du er logget av, forbedres anbefalingene dine basert på videoene du ser på den aktuelle enheten. Du kan slette eller sette loggen på pause fra enheten din. Se veiledningen for hver enhet ovenfor for å finne ut hvordan du gjør det.

Merk: Når du er logget av, finner du seerloggen din på en datamaskin ved å klikke på timeglasset nederst på en hvilken som helst YouTube-side.

Søk i seerloggen på en datamaskin

Du kan søke i seerloggen på en datamaskin for å finne videoer du har sett før.

1. Gå til «Søk i seerloggen» øverst på søkesiden.
  2. Skriv inn det du leter etter.
  3. Klikk på Søk .

Vi har flere nyttige artikler om søkeloggen, fjerning av anbefalt innhold og hvordan du kan få bedre anbefalinger.