Administrer seerloggen din

Med YouTube-seerloggen er det enkelt å finne videoer du nylig har sett, og videoanbefalingene dine blir enda bedre. Du kan kontrollere seerloggen ved å slette den eller sette den på pause. Du kan slette enkeltelementer eller hele loggen. Når loggen settes på pause, registreres ikke videoene du ser på, og de brukes heller ikke for å gi deg bedre anbefalinger. Du kan starte loggen igjen for å gjenoppta registreringen.

Abonner på Hjelp for YouTube-kanalen for å få videotips, råd og fremgangsmåter. abonnere
Merk: Følg instruksjonene nedenfor for å få tilgang til seerloggen din i YouTube-appen. Seerloggen lagres dessuten i Google-kontoen din hvis du har slått på Videoer du ser på YouTube. Gå til Min aktivitet for å se og kontrollere den lagrede aktiviteten din.

Hvis du har vært uten nett eller mistet Internett-tilkoblingen din etter å ha satt seerloggen på pause, anbefaler vi at du sjekker seerloggen din når du er på nettet igjen, for å sikre at den er som forventet. Du kan alltid slette videoer som vises i loggen.

Når du er pålogget, vises endringer du gjør i kontoens seerlogg, på alle enheter der du logger på med denne kontoen. Når du er logget av, kan du fortsatt få anbefalinger basert på seerloggen i nettleseren eller appen du bruker. For å beskytte personvernet ditt er ikke denne loggen synlig, men den kan fortsatt tømmes eller settes på pause. Disse kontrollerne gjelder for nettleseren eller appen.

Merk: Gå til søkeloggen din hvis du vil se eller slette det du har søkt etter på YouTube.

Se, slette eller sette seerloggen på pause (logget på)

Gå til seerloggen din for å finne videoer du har sett mens du har vært pålogget. Dette inkluderer videoer du har sett mens du har vært logget på YouTube-appen på mobilenheter, samt youtube.com. Loggen inneholder også videoer du har sett via YouTube-spillere på andre nettsteder mens du har vært pålogget Google Chrome. Endringer du gjør i kontoens seerlogg, vises på alle enheter der du logger på med denne kontoen.

I mobilappen

Du finner seerloggen din ved å gå til Bibliotek-fanen  og trykke på Logg

• Fjerne en video: Ved siden av videoinformasjonen på loggsiden trykker du på menyen og velger Fjern fra seerloggen.

For å tømme eller sette seerloggen på pause går du til menyen og trykker på Innstillinger. Rull ned til Personvern-delen.

• Tømme seerloggen: Trykk på Slett seerloggen.
  • Sette seerloggen på pause: Slå av/på Sett seerloggen på pause.
På mobilnettstedet

Du finner seerloggen din ved å gå til Konto-fanen og trykke på Logg

• Fjerne en video: Trykk på menyen ved siden av videoinformasjonen, og velg Fjern fra seerloggen.

For å tømme eller sette seerloggen på pause går du til menyen og trykker på Innstillinger > Logg.

• Tømme seerloggen: Trykk på Fjern alle.
  • Sette seerloggen på pause: Trykk på Sett på pause.
På en datamaskin
There are two versions of the YouTube desktop experience, the current version and the old version. Follow the instructions for the experience you have.

Den nyeste versjonen for datamaskiner

Du finner seerloggen din ved å velge Logg i oversikten .

• Fjerne en video: Velg Fjern fra seerloggen Delete til høyre for videoinformasjonen for å fjerne en video fra seerloggen.
  • Tømme seerloggen: Velg Tøm hele seerloggen for å slette hele loggen.
  • Sette seerloggen på pause: Velg Sett seerloggen på pause for å sette loggen på pause. Videoer du ser mens seerloggen er satt på pause, vises ikke i loggen og påvirker ikke anbefalingene du får.

Eldre versjoner for datamaskiner

Du finner seerloggen din ved å velge Logg i oversikten eller timeglasset nederst på en hvilken som helst YouTube-side.

• Fjerne en video: Velg Fjern fra seerloggen Delete til høyre for videoinformasjonen for å fjerne en video fra seerloggen.
  • Tømme seerloggen: Velg Tøm hele seerloggen for å slette hele loggen.
  • Sette seerloggen på pause: Velg Sett seerloggen på pause for å sette loggen på pause. Videoer du ser mens seerloggen er satt på pause, vises ikke i loggen og påvirker ikke anbefalingene du får.
TV-er, spillkonsoller eller bokser for mediestrømming

Du finner seerloggen din ved å velge Logg i oversikten.

For å tømme seerloggen går du til innstillingene i oversikten og velger Slett seerloggen.

Slette eller sette seerloggen på pause (logget av)

Selv når du er logget av, forbedres anbefalingene dine basert på videoene du ser på den aktuelle enheten. Du kan tømme eller sette loggen på pause fra enheten din. Se veiledningen for hver enhet ovenfor for å finne ut hvordan.

Merk: Når du er logget av, finner du seerloggen din på en datamaskin ved å klikke på timeglasset nederst på en hvilken som helst YouTube-side.

Søke i seerloggen på en datamaskin

Søke i seerloggen på en datamaskin for å finne videoer du har sett før.

1. Gå til «Søk i seerloggen» øverst på søkesiden.
  2. Skriv inn det du leter etter.
  3. Klikk på Søk .

Vi har flere nyttige artikler om søkeloggen, fjerning av anbefalt innhold og forbedring av anbefalinger.