Kijkgeschiedenis bekijken, verwijderen of onderbreken terwijl je ingelogd bent

Met de YouTube-kijkgeschiedenis kun je eenvoudig de video's terugvinden die je onlangs op YouTube hebt bekeken. Je kunt je kijkgeschiedenis beheren door je geschiedenis te verwijderen of te onderbreken.  Video's die je bekijkt terwijl je kijkgeschiedenis onderbroken is, worden niet in je geschiedenis weergegeven en niet gebruikt om je aanbevelingen te verbeteren.

Abonneer je op ons YouTube Help-kanaal voor de nieuwste updates, tips en hulp.

Kijkgeschiedenis bekijken, verwijderen of onderbreken terwijl je ingelogd bent

Log in en ga naar myactivity.google.com om video's te zien die je in de YouTube-app of op youtube.com hebt bekeken terwijl je ingelogd was.  Ook de video's die je in een YouTube-speler op andere websites hebt bekeken terwijl je bij Google Chrome ingelogd was, worden in de lijst weergegeven.

Iedere wijziging die je op accountniveau in je kijkgeschiedenis aanbrengt, geldt voor alle apparaten waarop je met dit account inlogt.

Als je video's hebt verwijderd uit je kijkgeschiedenis terwijl je apparaat offline was, kan het enkele uren duren voordat deze wijzigingen zijn gesynchroniseerd.
Ga naar je zoekgeschiedenis om je eerdere zoekopdrachten op YouTube te bekijken of te verwijderen.

Huidige desktopversie

• Een video verwijderen: Selecteer 'Verwijderen uit kijkgeschiedenis' rechts van de videogegevens om een video uit je kijkgeschiedenis te verwijderen.
  • Kijkgeschiedenis wissen: Selecteer Volledige kijkgeschiedenis wissen om je volledige geschiedenis te wissen.
  • Bijhouden van kijkgeschiedenis onderbreken: Selecteer Kijkgeschiedenis onderbreken om het bijhouden van je geschiedenis te onderbreken. Video's die je bekijkt terwijl het bijhouden van je kijkgeschiedenis onderbroken is, worden niet weergegeven in je kijkgeschiedenis en hebben geen invloed op je aanbevolen video's.

Oude desktopversie

• Een video verwijderen: Selecteer 'Verwijderen uit kijkgeschiedenis' rechts van de videogegevens om een video uit je kijkgeschiedenis te verwijderen.
  • Kijkgeschiedenis wissen: Selecteer Volledige kijkgeschiedenis wissen om je volledige geschiedenis te wissen.
  • Bijhouden van kijkgeschiedenis onderbreken: Selecteer Kijkgeschiedenis onderbreken om het bijhouden van je geschiedenis te onderbreken.

Kijkgeschiedenis wissen of onderbreken terwijl je uitgelogd bent

Ook als je niet ingelogd bent, verbetert YouTube je aanbevelingen op basis van de video's die je op het apparaat bekijkt. Je kunt je geschiedenis wissen of onderbreken op je apparaat.

Opmerking: Klik op de zandloper onderaan elke YouTube-pagina om de kijkgeschiedenis op je computer te openen als je uitgelogd bent.

Zoeken in de kijkgeschiedenis op een computer

Zoek in je kijkgeschiedenis op een computer en vind video's die je eerder hebt bekeken.

1. Ga naar 'Zoeken in kijkgeschiedenis' bovenaan de zoekpagina.
  2. Geef je zoekopdracht op in het vak.
  3. Klik op 'Zoeken' .

In onze andere artikelen vind je meer informatie over de zoekgeschiedenis en lees je hoe je je aanbevelingen beheert en verbetert.

Je zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen

Ga naar je zoekgeschiedenis om je eerdere zoekopdrachten op YouTube te bekijken of te verwijderen.

Je gebruikt YouTube Music

Hier vind je meer informatie over het beheer van je kijkgeschiedenis voor YouTube Music.