Katseluhistorian tarkasteleminen, tyhjentäminen tai tallentamisen keskeyttäminen (sisäänkirjautuneena)

YouTube-katseluhistoria parantaa videosuosituksia, ja sen avulla löydät helposti äskettäin katsomasi YouTube-videot. Voit ylläpitää omaa katseluhistoriaasi tyhjentämällä katseluhistorian tai keskeyttämällä sen tallentamisen. Jos katseluhistorian tallentaminen on keskeytetty, katsomasi videot eivät näy katseluhistoriassasi, eikä niitä käytetä saamiesi suositusten parantamiseen.

Tilaa TeamYouTube-kanava, niin näet uusimmat uutiset, vinkit ja ohjeet.

Katseluhistorian tarkasteleminen, tyhjentäminen tai tallentamisen keskeyttäminen (sisäänkirjautuneena)

Kirjaudu sisään ja mene osoitteeseen myactivity.google.com. Sieltä voit etsiä videoita, joita olet katsellut YouTube-sovelluksella tai -verkkosivulla, kun olet ollut kirjautuneena sisään. Lisäksi näet videot, jotka olet katsonut muiden sivustojen YouTube-soittimella, jos olet ollut kirjautuneena Google Chromeen.

Tilisi katseluhistoriaan tekemäsi muutokset tulevat voimaan kaikilla laitteilla, joihin kirjaudut tällä tilillä.

Jos olet poistanut videoita katseluhistoriastasi laitteen ollessa offline-tilassa, muutosten synkronointi voi kestää muutaman tunnin.
Hakuhistoriastasi näet, mitä olet hakenut YouTubesta viime aikoina. Voit myös poistaa aiempia hakujasi.

Nykyinen tietokonesivusto

• Voit poistaa videon katseluhistoriasta valitsemalla videon tietojen oikealta puolelta Poista .
  • Voit tyhjentää koko katseluhistorian valitsemalla Tyhjennä koko katseluhistoria.
  • Voit keskeyttää katseluhistorian tallentamisen valitsemalla Keskeytä katseluhistorian tallentaminen. Kun katseluhistorian tallennus on keskeytetty, katsottuja videoita ei tallenneta katseluhistoriaan eivätkä ne vaikuta saamiisi suosituksiin.

Vanha tietokonesivusto

• Voit poistaa videon katseluhistoriasta valitsemalla videon tietojen oikealta puolelta Poista .
  • Voit tyhjentää koko katseluhistorian valitsemalla Tyhjennä koko katseluhistoria.
  • Voit keskeyttää katseluhistorian tallentamisen valitsemalla Keskeytä katseluhistorian tallentaminen.

Katseluhistorian tyhjentäminen tai keskeyttäminen (kun et ole kirjautunut sisään)

Vaikka et olisi kirjautunut sisään, YouTube parantaa suosituksia samalla laitteella katsottujen videoiden perusteella. Voit tyhjentää laitteen katseluhistorian tai keskeyttää sen tallentamisen.

Huom. Jos et ole kirjautunut sisään, voit avata katseluhistoriasi tietokoneella valitsemalla tiimalasin minkä tahansa YouTube-sivun alareunasta.

Videoiden etsiminen katseluhistoriasta tietokoneella

Voit etsiä aiemmin katsomiasi videoita katseluhistoriastasi.

1. Siirry katseluhistoriaan.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Etsi katseluhistoriasta.
  3. Kirjoita hakusanoja hakukenttään.
  4. Valitse Haku .

Katso lisätietoja hakuhistoriasta ja suositusten ylläpitämisestä muista artikkeleistamme.

Haku- ja katseluhistorian poistaminen automaattisesti

Voit määrittää YouTuben haku- ja katseluhistorian poistettavaksi automaattisesti tietyn ajan kuluttua.

1. Siirry tietokoneella Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta ylänavigaatiopaneelista Tiedot ja personointi.
  3. Valitse Toimintojen hallinta ‑kohdasta YouTube-historia ja sitten Historiavalinnat.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Säilytä toimintaa…
  5. Valitse, kuinka kauan haluat säilyttää tapahtumasi, ja tallenna valinta klikkaamalla ja sitten Seuraava Vahvista.

Hakuhistorian tarkasteleminen tai tyhjentäminen

Hakuhistoriastasi näet, mitä olet hakenut YouTubesta viime aikoina. Voit myös poistaa aiempia hakujasi.

YouTube Music

Lue lisää YouTube Musicin katseluhistorian ylläpitämisestä täältä