Protegir-se a YouTube

Utilitzar YouTube de manera segura: polítiques i eines per a creadors

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

YouTube és un lloc on les persones comparteixen històries, expressen opinions i es relacionen entre elles, i volem garantir que els creadors i els espectadors se sentin segurs en fer-ho. Tot i que la major part dels creadors i espectadors de YouTube volen compartir, aprendre i connectar amb els altres, sabem que hi ha casos d'ús abusiu o, fins i tot, d'assetjament. A continuació pots obtenir més informació sobre les polítiques i les eines pensades per protegir-te a YouTube.

Els creadors i usuaris també tenen la responsabilitat de fer que YouTube sigui una plataforma segura i sana. Obtén més informació en aquest enllaç sobre la responsabilitat de creadors i usuaris per mantenir aquests estàndards.

Polítiques contra l'odi i l'assetjament

YouTube té polítiques específiques per ajudar a protegir de l'odi i l’assetjament.

• Incitació a l'odi: aquesta política protegeix alguns grups específics i els membres d'aquests grups. Considerem que el contingut incita a l'odi quan promou l'odi o la violència contra grups basant-se en atributs protegits com ara l'edat, el sexe, la raça, la casta, la religió, l'orientació sexual o la condició de veterà de guerra. Obtén més informació sobre la nostra política sobre la incitació a l'odi.
  • Assetjament: aquesta política protegeix persones concretes. Considerem que el contingut inclou assetjament quan ataca els altres amb insults prolongats o maliciosos pels seus atributs intrínsecs, com ara per formar part d'un grup protegit o pels seus trets físics. Això també inclou comportaments perjudicials com ara amenaces, assetjament escolar, doxxing o promoure comportaments abusius de fans. Obtén més informació sobre la nostra política en matèria d'assetjament.

Per obtenir més informació sobre les polítiques de YouTube, consulta la llista completa de directrius de la comunitat.

Eines per protegir-te

A YouTube ens prenem molt seriosament la protecció dels nostres creadors, artistes i usuaris. Per aquest motiu, et recomanem que utilitzis les diverses eines que figuren a continuació per ajudar-te a sentir-te segur mentre utilitzes YouTube.

Informar d'usuaris o de contingut inadequat o abusiu

Bloquejar contingut, usuaris o comentaris inadequats o abusius

Mantenir el teu compte protegit

Nota: si et preocupa que el teu compte s'hagi hackejat, segrestat o posat en perill, segueix aquests passos per protegir el teu compte de YouTube.

Recursos de partners de confiança per a la seguretat en línia (només als EUA)

Per obtenir més consells i vídeos que et poden ajudar a sentir-te més segur a YouTube, visita el Centre de seguretat per a creadors.