Krav til anmodninger om fjernelse på grund af ophavsret: indhold, der ikke er video

Du kan anmode om fjernelse af indhold, der ikke er video, f.eks. et kanalbannerbillede, hvis du mener, at dette indhold krænker din ophavsret. Hvis indholdet fjernes, får uploaderens kanal et strafklip for at krænke ophavsretten.

Hvis du vil indsende en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret for indhold, der ikke er video, skal du inkludere de oplysninger, der er angivet nedenfor. Uden disse oplysninger kan vi ikke behandle din anmodning.

Send disse oplysninger i en mail (i mailens brødtekst, ikke som en vedhæftet fil) til copyright@youtube.com eller via fax eller post.

Husk!
  • Du kan ikke indsende en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret for en hel kanal. Men hvis du mener, at kanalelementer som f.eks. en kanals beskrivelse krænker din ophavsret, kan du indsende en anmodning om fjernelse ved at følge nedenstående krav.
  • Hvis du vil anmode om fjernelse af en video, som du mener krænker din ophavsret, er det nemmest at bruge vores webformular. Vores webformular understøtter ikke anmodninger om fjernelse af indhold, der ikke er video.
Indsend ikke falske oplysninger. Misbrug af vores processer, f.eks. indsendelse af svigagtig dokumentation, kan resultere i lukning af din konto eller andre juridiske konsekvenser.

Indsend følgende påkrævede oplysninger i en mail (ikke som en vedhæftet fil) til copyright@youtube.com, eller send dem via fax eller som almindelig post:

1. Dine kontaktoplysninger

YouTube og uploaderen af det indhold, som du anmoder om at få fjernet, kan være nødt til at kontakte dig vedrørende din anmodning. I din anmodning skal du medtage en eller flere af følgende oplysninger:

• Din mailadresse
  • Din fysiske adresse
  • Dit telefonnummer

2. En beskrivelse af dit ophavsretsligt beskyttede værk

I din anmodning skal du give en klar og fyldestgørende beskrivelse af det ophavsretsligt beskyttede indhold (der ikke er video), som du forsøger at beskytte.

Hvis du mener, at ophavsretten for flere af dine ophavsretsligt beskyttede værker er blevet krænket, tillader loven, at du inkluderer en repræsentativ liste over disse værker i din anmodning.

3. Specifikke webadresser til det pågældende indhold

Din anmodning skal indeholde specifikke links til det indhold, der ikke er video, som du mener krænker dine rettigheder. Links skal sendes i et bestemt webadresseformat. Generelle oplysninger, f.eks. kanalnavnet eller kanalwebadressen, er ikke tilstrækkeligt.

Nedenfor ser du de gyldige webadresseformater til rapportering af påstået krænkelse af ophavsretten for indhold, der ikke er video:

Indholdstype Gyldigt webadresseformat Hvor finder jeg webadressen?
Kanalbannerbilleder

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ELLER

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gå til kanalsiden og så højreklik på adresselinjen og så Kopiér.

Kanalbeskrivelser www.youtube.com/user/xxxxxxxxx/about

Gå til sektionen Om på kanalen og så højreklik på adresselinjen og så Kopiér.

Klip www.youtube.com/clip/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik på klippets titel og så Højreklik på adresselinjen og så Kopiér.
Videokommentarer www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxx&lc=xxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik på datoen over kommentaren (siden genindlæses) og så Højreklik på adresselinjen og så Kopiér.
Indsend kommentarer www.youtube.com/channel/xxxxxxxxxxx/community?lc=xxxxxxxxxxxx&lb=xxxxxxxxxxxx Klik på datoen over kommentaren (siden genindlæses) og så Højreklik på adresselinjen og såKopiér.
Fællesskabsindlæg https://www.youtube.com/post/xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik på datoen for fællesskabsindlægget (siden genindlæses) og så højreklik på adresselinjen og så Kopiér.
Medlemsbadges, emojis eller beskrivelser af youtuberfryns Starter med yt3.ggpht.com/xxxxx Højreklik på billedet og så Kopiér billedadresse

Inkluder også kanalens webadresse:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ELLER

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gå til kanalsiden og så højreklik på adresselinjen og så Kopiér.
Beskrivelser af playlister

www.youtube.com/playlist?list=xxxxxxxxxxxxxxxx

Klik på playlistens titel og så højreklik på adresselinjen og så Kopiér

Profilbilleder
Super Stickers Starter med lh3.googleusercontent.com/xxxxx Klik på dollartegnet i en livechat og så Super Sticker og så højreklik på billedet og så Kopiér billedets webadresse.

Inkluder også kanalens webadresse:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ELLER

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gå til kanalsiden og så Højreklik på adresselinjen og så Kopiér.

4. Acceptér og inkluder følgende to erklæringer:

"Jeg mener i god tro, at brugen af materialet på den måde, der klages over, ikke er autoriseret af indehaveren af ophavsretten, dennes repræsentant eller lovgivningen".

"Oplysningerne i denne notifikation er korrekte, og jeg erklærer på tro og love, at jeg er ejer eller repræsentant, der er autoriseret til at handle på vegne af ejeren af en eksklusiv rettighed, som hævdes krænket."

5. Din underskrift

Fuldstændige anmodninger om fjernelse skal indeholde en fysisk eller elektronisk underskrift fra indehaveren af ophavsretten eller en repræsentant, der er autoriseret til at handle på dennes vegne.

For at imødekomme dette krav kan ejeren af ophavsretten eller den autoriserede repræsentant angive vedkommendes fulde juridiske navn som underskrift nederst i anmodningen. Dette fulde juridiske navn skal være et fornavn og et efternavn, ikke et virksomhedsnavn.

Send alle de ovenstående påkrævede oplysninger i en mail (i mailens brødtekst, ikke som en vedhæftet fil) til copyright@youtube.com, eller send dem via fax eller almindelig post.

Flere oplysninger