Requisits per a les sol·licituds de supressió per infracció dels drets d'autor: contingut que no és de vídeo

Pots sol·licitar la supressió de contingut que no és de vídeo, com ara la imatge del bàner d'un canal, si creus que infringeix els teus drets d'autor. Si el contingut se suprimeix, s'aplica un toc d'atenció per infracció dels drets d'autor al canal de l'usuari que ha penjat el contingut.

Per enviar una sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor relacionada amb contingut que no és de vídeo, has d'incloure la informació obligatòria que figura a continuació. Sense aquesta informació, no podem continuar amb la teva sol·licitud.

Inclou aquesta informació al cos d'un correu electrònic (no en un fitxer adjunt) i envia'l a copyright@youtube.com. També pots enviar les dades per correu postal o fax.

Informació important:
  • No pots enviar una sol·licitud de supressió per infracció dels drets d'autor per a tot un canal. Tanmateix, si creus que hi ha elements del canal, com ara la descripció, que infringeixen els teus drets d'autor, pots enviar una sol·licitud de supressió seguint els requisits que s'indiquen a continuació.
  • En el cas dels vídeos, la manera més fàcil de sol·licitar-ne la supressió si creus que infringeixen els teus drets d'autor és mitjançant el nostre formulari web. El formulari web no admet sol·licituds per suprimir contingut que no és de vídeo.
No enviïs informació falsa. Fer un mal ús dels nostres processos, com ara enviar documents fraudulents, pot comportar la cancel·lació del teu compte o altres conseqüències legals.

Inclou la informació obligatòria següent al cos d'un correu electrònic (no en un fitxer adjunt) i envia'l a copyright@youtube.com. També pots enviar la informació per correu postal o fax:

1. La teva informació de contacte

És possible que YouTube i l'usuari que ha penjat el contingut que vols suprimir hagin de contactar amb tu en relació amb la teva sol·licitud. A la sol·licitud, inclou una o diverses de les dades següents:

• La teva adreça electrònica
  • La teva adreça física
  • El teu número de telèfon

2. Descripció de l'obra protegida per drets d'autor

A la sol·licitud, assegura't de descriure d'una manera clara i completa el contingut que no és de vídeo els drets d'autor del qual vols protegir.

Si creus que s'han infringit els drets d'autor de més d'una obra, la legislació permet incloure una llista representativa de les obres en qüestió a la sol·licitud.

3. URL concrets del contingut en qüestió

La sol·licitud ha d'incloure els enllaços concrets del contingut que no és de vídeo que creus que infringeix els teus drets. Els enllaços s'han d'enviar en un format d'URL concret. No n'hi ha prou de proporcionar informació general, com ara el nom o l'URL del canal.

A continuació trobaràs els formats d'URL vàlids per informar de presumptes infraccions no relacionades amb vídeos:

Tipus de contingut Format d'URL vàlid On es pot trobar l'URL
Imatges del bàner del canal

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

O

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Ves a la pàgina del canal i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.

Descripcions de canals www.youtube.com/user/xxxxxxxxx/about

Ves a la secció Informació del canal i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.

Clips www.youtube.com/clip/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Fes clic al títol del clip i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.
Comentaris de vídeo www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxx&lc=xxxxxxxxxxxxxxxxxx Fes clic a la data de publicació que hi ha a sobre del comentari (la pàgina es tornarà a carregar) i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.
Comentaris publicats www.youtube.com/channel/xxxxxxxxxxx/community?lc=xxxxxxxxxxxx&lb=xxxxxxxxxxxx Fes clic a la data de publicació que hi ha a sobre del comentari (la pàgina es tornarà a carregar) i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.
Publicacions de la comunitat https://www.youtube.com/post/xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Fes clic a la data de la publicació de la comunitat (la pàgina es tornarà a carregar) i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.
Insígnies d'abonat, emojis o descripcions dels avantatges que ofereix el creador Ha de començar per yt3.ggpht.com/xxxxx Fes clic amb el botó dret a la imatge i després Copia l'adreça de la imatge.

Inclou també l'URL del canal:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

O

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Ves a la pàgina del canal i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.
Descripcions de llistes de reproducció

www.youtube.com/playlist?list=xxxxxxxxxxxxxxxx

Fes clic al títol de la llista de reproducció i després fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.

Fotos de perfil
Super Stickers Ha de començar per lh3.googleusercontent.com/xxxxx Fes clic al símbol del dòlar en un xat en directe i després Super Stickers i després fes clic amb el botó dret a la imatge en qüestió i després Copia l'adreça de la imatge.

Inclou també l'URL del canal:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

O

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Ves a la pàgina del canal i després Fes clic amb el botó dret a la barra d'adreces i després Copia.

4. Accepta i inclou les dues declaracions següents:

"Crec de bona fe que l'ús que es fa del material de la manera indicada a la reclamació no està autoritzat pel propietari dels drets d'autor, pel seu agent ni per la llei".

"La informació inclosa en la notificació és precisa i afirmo, sota pena de perjuri, que soc el propietari o un agent autoritzat per actuar en nom del propietari d'un dret exclusiu que presumptament s'ha infringit".

5. La teva signatura

Les sol·licituds de supressió completes han d’incloure la signatura física o electrònica del propietari dels drets d'autor o d'un agent autoritzat per actuar en nom seu.

Per complir aquest requisit, el propietari dels drets d'autor o l'agent autoritzat poden introduir el seu nom legal complet com a signatura a la part inferior de la sol·licitud. El nom legal complet ha de ser el nom i els cognoms, no un nom d'empresa.

Inclou tota la informació anterior al cos d'un correu electrònic (no en un fitxer adjunt) i envia'l a copyright@youtube.com. També pots enviar la informació per correu postal o fax.

Més informació