Vereistes vir kopieregverwyderingversoeke: Nievideo-inhoud

Jy kan versoek dat nievideo-inhoud, soos ’n kanaalbanierprent, verwyder word as jy meen dat hierdie inhoud jou kopiereg skend. As die inhoud verwyder word, word ’n kopieregwaarskuwing op die oplaaier se kanaal toegepas.

Om ’n kopieregverwyderingversoek vir nievideo-inhoud in te dien, moet jy die vereiste inligting wat hier onder gelys word, insluit. Sonder hierdie inligting kan ons nie voortgaan met jou versoek nie.

Dien hierdie inligting in die hoofteks van ’n e-pos in (nie as ’n aanhegsel nie) by copyright@youtube.com of via faks of gewone pos.

Hou in gedagte
  • Jy kan nie ’n kopieregverwyderingversoek vir ’n hele kanaal indien nie. Maar, as jy meen dat kanaalelemente soos ’n kanaal se beskrywing jou kopiereg skend, kan jy die vereistes hier onder volg om ’n verwyderingversoek in te dien.
  • Vir video’s: As jy wil versoek dat ’n video wat jy meen jou kopiereg skend, verwyder word, is dit die maklikste om ons webvorm te gebruik. Ons webvorm steun nie versoeke om nievideo-inhoud te verwyder nie.
Moenie vals inligting indien nie. Misbruik van ons prosesse, soos die indien van bedrieglike dokumentasie, kan tot die beëindiging van jou rekening of ander regsgevolge lei.

Dien die volgende vereiste inligting in die hoofteks van ’n e-pos in (nie as ’n aanhegsel nie) by copyright@youtube.com, of via faks of gewone pos.

1. Jou kontakinligting

YouTube en die oplaaier van die inhoud wat jy verwyder wil hê, sal jou dalk oor jou versoek moet kontak. Sluit in jou versoek een of meer van die volgende in:

• Jou e-posadres
  • Jou fisieke adres
  • Jou telefoonnommer

2. Beskrywing van jou werk met kopiereg

Maak in jou versoek seker dat jy jou nievideo-inhoud met kopiereg wat jy probeer beskerm, duidelik en volledig beskryf.

As jy meen dat meer as een van jou werke met kopiereg geskend is, laat die wet toe dat jy ’n verteenwoordigende lys van hierdie werke in jou versoek insluit.

3. Spesifieke URL'e van die betrokke inhoud

Jou versoek moet spesifieke skakels insluit na die nievideo-inhoud wat jy meen jou regte skend. Skakels moet in ’n spesifieke URL-formaat gestuur word. Algemene inligting soos kanaalnaam of kanaal-URL is nie voldoende nie.

Kry hier onder die geldige URL-formate om nievideo-inhoud wat na bewering skendend is, te rapporteer:

Inhoudtipe Geldige URL-formaat Waar om die URL te kry
Kanaalbanierprente

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

OF

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gaan na die kanaalbladsy en danregsklik die adresbalk en dan Kopieer.

Kanaalbeskrywings www.youtube.com/user/xxxxxxxxx/about

Gaan na kanaal se Meer oor-afdeling en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.

Snitte www.youtube.com/clip/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik die snit se titel en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.
Video-opmerkings www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxx&lc=xxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik die plaasdatum bokant die opmerking (bladsy sal herlaai) en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.
Plaas opmerkings www.youtube.com/channel/xxxxxxxxxxx/community?lc=xxxxxxxxxxxx&lb=xxxxxxxxxxxx Klik die plaasdatum bokant die opmerking (bladsy sal herlaai) en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.
Gemeenskapplasings https://www.youtube.com/post/xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Klik die plaasdatum van die gemeenskapplasing (bladsy sal herlaai) en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.
Beskrywings van lidmaatskapkentekens, emosiekone of skepperbyvoordele Begin met yt3.ggpht.com/xxxxx Regsklik die prent en dan Kopieer prentadres

Sluit ook die kanaal-URL in:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

OF

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gaan na die kanaalbladsy en danregsklik die adresbalk en dan Kopieer.
Snitlysbeskrywings

www.youtube.com/playlist?list=xxxxxxxxxxxxxxxx

Klik die snitlystitel en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.

Profielfoto’s
Super Stickers Begin met lh3.googleusercontent.com/xxxxx Klik die dollarteken  in ’n regstreekse klets en dan Super Stickers en dan regsklik prent en dan Kopieer prentadres.

Sluit ook die kanaal-URL in:

www.youtube.com/channel/UCxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

OF

www.youtube.com/user/xxxxxxxxx

Gaan na die kanaalbladsy en dan regsklik die adresbalk en dan Kopieer.

4. Stem in tot die volgende twee verklarings en sluit dit in:

“Ek glo in goeder trou dat die gebruik van die materiaal op die manier waaroor daar gekla word, nie deur die kopieregeienaar, sy agent, of die wet gemagtig is nie.”

“Die inligting in hierdie kennisgewing is akkuraat, en onder straf van meineed, is ek die eienaar, of ’n agent wat gemagtig is om namens die eienaar op te tree, van ’n eksklusiewe reg wat na bewering geskend word.”

5. Jou handtekening

Volledige verwyderversoeke benodig die fisiese of elektroniese handtekening van die kopieregeienaar of ’n agent wat gemagtig is om namens hulle op te tree.

Om aan hierdie vereiste te voldoen, kan die kopieregeienaar of gemagtigde agent hul volle wetlike naam as hul handtekening onderaan die versoek invoer. ’n Volle wetlike naam moet ’n voornaam en van wees, nie ’n maatskappynaam nie.

Stuur al die inligting wat hier bo vereis word in die hoofteks van ’n e-pos (nie as ’n aanhegsel nie) na copyright@youtube.com of stuur dit per faks of gewone pos.

Meer inligting