Gennemgå og svar på kommentarer

Når du modererer og interagerer med kommentarer, gør du en vigtig indsats for at sikre et godt fællesskab på din kanal.

Gennemgå og administrer kommentarer

YouTube Studio-appen til Android

1. Åbn YouTube Studio-appen .
  2. I menuen nederst skal du vælge Kommentarer .
  3. Offentliggjorte kommentarer er din standardvisning.  Du kan:
    • Filtrere: Tryk på filterbjælken for at filtrere de kommentarer, du ser, efter søgning, spørgsmål, svarstatus m.m.
    • Svare: Tryk på Svar for at svare på kommentarer.
    • Give et hjerte: Tryk på hjertet for at vise din påskønnelse.
    • Give et like: Tryk på den opadvendte tommelfinger for at vise, at du kan lide en kommentar.
    • Give et dislike: Vælg den nedadvendte tommelfinger for at vise, at du ikke kan lide en kommentar.
    • Fjerne, rapportere spam eller skjule brugeren på kanalen: Tryk på Mere ''.
    • Fastgøre: Tryk på en kommentar og derefter på Mere '' Fastgør for at fremhæve en kommentar øverst på din videos afspilningsside. Denne mulighed vises kun, når du ser kommentarer til en individuel video.

Tag stilling til kommentarer, der tilbageholdes til gennemgang

Du kan foretage følgende handlinger på fanen "Tilbageholdt til gennemgang". Du kan også finde disse muligheder på fanen "Offentliggjort" ved at klikke på Mere ''.

• Godkend: Vælg Godkend for at tillade, at en kommentar vises offentligt.
  • Fjern: Vælg Fjern for at fjerne en kommentar.
  • Rapportér spam eller misbrug: Tryk på Rapportér for at rapportere spam eller misbrug i en kommentar. Få flere oplysninger om spamkommentarer.
  • Skjul bruger: Tryk på Mere '' og så Skjul brugeren på kanalen. Få flere oplysninger om at skjule kommentarer fra bestemte personer.
  • Godkend altid: Denne mulighed er kun tilgængelig på fanen "Offentliggjort". Du kan tillade, at alle fremtidige kommentarer fra en bestemt seer automatisk godkendes og vises offentligt ved at trykke på Mere '' og så Godkend altid kommentarer fra denne bruger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan en kommentarmoderator gøre?

De handlinger, en kommentarmoderator kan foretage, afhænger af, om vedkommende er standardmoderator eller administrativ moderator. Administrative moderatorer har flere valgmuligheder end standardmoderatorer. Begge typer moderatorer kan tilbageholde kommentarer til gennemgang.
Moderatorer har ikke adgang til din kanal i YouTube Studio. Kommentaren tilbageholdes til gennemgang i køen "Tilbageholdt til gennemgang". Andre får ikke kommentaren at se, medmindre du godkender den.

Få flere oplysninger om, hvad kommentarmoderatorer kan gøre.
Kommentarmoderering fungerer anderledes i forbindelse med livechat. Se, hvordan du kan tilføje moderatorer til livechats.

Hvordan fjerner jeg en kommentarmoderator?

Du kan administrere dine moderatorer ved at følge vejledningen ovenfor for at tilføje en kommentarmoderator og derefter vælge indstillingen for fjernelse.