Revisar els comentaris i respondre-hi

Moderar els comentaris i interaccionar-hi és una bona manera de mantenir un bon ambient a la comunitat del teu canal.

Comprovar els comentaris dels teus vídeos i del teu canal

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Comentaris.
  3. Tria la pestanya que vols revisar:

Pots utilitzar la barra de filtres  de la part superior de cada pestanya per filtrar els comentaris que veus. Pots filtrar per text dels comentaris, per comentaris que no has respost i per comentaris amb preguntes, entre altres opcions.

Reaccionar als comentaris públics

A la pestanya "Públics", tens les opcions següents:

• Respon: fes clic a Respon per respondre directament a un comentari.
  • Cor: selecciona el cor  que hi ha a sota d'un comentari per mostrar agraïment.
  • M'agrada: selecciona el puny amb el polze amunt  per indicar que t'agrada un comentari.
  • No m'agrada: selecciona el puny amb el polze avall  per indicar que no t'agrada un comentari.
  • Fixa: selecciona Més  i després Fixa per destacar un comentari a la part superior de la pàgina de visualització del vídeo. Aquesta opció només es mostra quan visualitzes els comentaris d'un vídeo concret.

Consell: per ajudar-te a obtenir ràpidament més informació sobre qui fa comentaris, es mostraran insígnies al costat dels noms dels comentadors a YouTube Studio. Per exemple, es mostraran insígnies per als principals comentadors , per als abonats al canal  i per als comentadors amb una subscripció pública .

Prendre mesures relacionades amb els comentaris pendents de revisió

A la pestanya "Pendents de revisió", pots dur a terme les accions següents. També pots trobar aquestes opcions a la pestanya "Públics" fent clic a Més

• Aprova: selecciona Aprova  per permetre que un comentari es mostri públicament.
  • Suprimeix: selecciona Suprimeix  per suprimir un comentari.
  • Informa de contingut brossa o d'ús abusiu: selecciona Informa  per informar de contingut brossa o d'ús abusiu en un comentari. Obtén més informació sobre els comentaris brossa.
  • Amaga l'usuari: selecciona Més  i després Amaga l'usuari del canal. Obtén més informació sobre com pots amagar els comentaris d'usuaris concrets.
  • Aprova sempre: aquesta opció només està disponible a la pestanya "Públics". Per permetre que s'aprovin i es mostrin públicament tots els comentaris futurs d'un espectador concret de manera automàtica, selecciona Més  i després Aprova sempre els comentaris d'aquest usuari.

Afegir un moderador de comentaris

Pots convidar els moderadors perquè t'ajudin a gestionar els comentaris dels teus vídeos i del teu canal. Qualsevol usuari que tingui un canal de YouTube pot ser moderador. Per afegir un moderador, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració.
  3. Selecciona Comunitat.
  4. Introdueix l'URL del canal del moderador al quadre "Moderadors".
  5. Selecciona DESA.

El moderador no rebrà cap notificació per avisar-lo que l'has afegit. Fes-li saber que ja pot suprimir comentaris.

Preguntes freqüents

Què pot fer un moderador de comentaris?

Un moderador de comentaris pot seleccionar Suprimeix  al costat d'un comentari del teu vídeo per amagar-lo. S'amagarà fins que el revisis a la cua "Pendents de revisió". Es mostrarà el missatge "Suprimit per un moderador" al costat del comentari a la cua.
Els moderadors no tenen accés al teu canal a YouTube Studio. El comentari es posarà en espera perquè el revisis a la cua "Pendents de revisió". La resta d'espectadors no veuran el comentari tret que l'aprovis.
La moderació de comentaris funciona de manera diferent al xat en directe. Obtén informació sobre com pots assignar moderadors als xats en directe.

Com puc suprimir un moderador de comentaris?

Pots gestionar els teus moderadors seguint els passos anteriors per afegir un moderador de comentaris. Selecciona Suprimeix  al costat dels moderadors que vols suprimir.

Quan fixo un comentari, hi responc, indico que m'agrada o no m'agrada o hi mostro agraïment, els espectadors reben una notificació?

Si fixes un comentari, hi respons o hi mostres agraïment, és possible que el comentador rebi una notificació, en funció de la seva configuració de notificacions.
Els m'agrades i els no m'agrades són anònims. Si t'agrada un comentari, és possible que el comentador rebi una notificació que digui "A algú li ha agradat el teu comentari". Si no t'agrada, l'espectador no rep cap notificació.

Com puc deixar de fixar un comentari?

Si has fixat un comentari a la part superior de la pàgina de visualització i ja no l'hi vols, pots deixar de fixar-lo. Al costat del comentari, selecciona Més  i després No fixis.
També pots fixar un altre comentari, i així l'anterior deixarà d'estar fixat.

Què passa quan marco un comentari com a brossa?

El comentari s'amagarà permanentment al teu canal. YouTube també pot revisar el comentari i el comportament del comentador per detectar contingut brossa.