Revisar els comentaris i respondre-hi

Moderar els comentaris i interaccionar-hi és una bona manera de mantenir un bon ambient a la comunitat del teu canal.

Revisar i gestionar els comentaris

Aplicació YouTube Studio per a Android

1. Obre l'aplicació YouTube Studio .
  2. Al menú de la part inferior, selecciona Comentaris .
  3. Els comentaris publicats es mostren de manera predeterminada. Pots fer el següent:
    • Filtra: toca la barra de filtres per filtrar els comentaris que veus per cerca, preguntes o estat de les respostes, entre d'altres.
    • Respon: toca Respon per respondre als comentaris.
    • Cor: toca Cor per mostrar agraïment.
    • M'agrada: toca el puny amb el polze amunt  per indicar que t'agrada un comentari.
    • No m'agrada: toca el puny amb el polze avall  per indicar que no t'agrada un comentari.
    • Per suprimir contingut brossa o informar-ne o amagar l'usuari del canal, toca Més ''.
    • Fixa: toca un comentari i, a continuació, toca Més '' Fixa per destacar un comentari a la part superior de la pàgina de visualització del vídeo. Aquesta opció només es mostra quan visualitzes els comentaris d'un vídeo concret.

Prendre mesures relacionades amb els comentaris pendents de revisió

A la pestanya "Pendents de revisió", pots dur a terme les accions següents. També pots trobar aquestes opcions a la pestanya "Publicats" fent clic a Més ''.

• Aprova: toca Aprova per permetre que un comentari es mostri públicament.
  • Suprimeix: toca Suprimeix per suprimir un comentari.
  • Informa de contingut brossa o d'ús abusiu: toca Informa per informar de contingut brossa o d'ús abusiu en un comentari. Obtén més informació sobre els comentaris brossa.
  • Amaga l'usuari: toca Més '' i després Amaga l'usuari del canal. Obtén més informació sobre com pots amagar els comentaris d'usuaris concrets.
  • Aprova sempre: aquesta opció només està disponible a la pestanya "Publicats". Per permetre que s'aprovin i es mostrin públicament tots els comentaris futurs d'un espectador concret de manera automàtica, toca Més '' i després Aprova sempre els comentaris d'aquest usuari.

Preguntes més freqüents

Què pot fer un moderador de comentaris?

Les accions que pot dur a terme un moderador de comentaris depenen de si és moderador estàndard o moderador de gestió. Els moderadors de gestió tenen més opcions disponibles que els moderadors estàndard. Tots dos tipus de moderadors poden posar en espera els comentaris per revisar-los.
Els moderadors no tenen accés al teu canal a YouTube Studio. El comentari es posarà en espera perquè el revisis a la cua "Pendents de revisió". La resta d'espectadors no veuran el comentari tret que l'aprovis.

Obtén més informació sobre què poden fer els moderadors de comentaris.
La moderació de comentaris funciona de manera diferent al xat en directe. Obtén informació sobre com pots assignar moderadors als xats en directe.

Com puc suprimir un moderador de comentaris?

Pots gestionar els teus moderadors seguint els passos anteriors per afegir un moderador de comentaris i, a continuació, seleccionar l'opció de supressió.

Quan fixo un comentari, hi responc o indico que m'encanta, m'agrada o no m'agrada, els espectadors reben una notificació?

Si fixes un comentari, hi respons o indiques que t'encanta, és possible que el comentador rebi una notificació, en funció de la seva configuració de notificacions.
Els m'agrades i els no m'agrades són anònims. Si t'agrada un comentari, és possible que el comentador rebi una notificació que digui "A algú li ha agradat el teu comentari". Si no t'agrada, l'espectador no rep cap notificació.

Com puc deixar de fixar un comentari?

Si has fixat un comentari a la part superior de la pàgina de visualització i ja no vols tenir-lo allà, pots deixar de fixar-lo. Al costat del comentari, selecciona Més '' i després No fixis.
També pots fixar un altre comentari, i així l'anterior deixarà d'estar fixat.

Què passa quan marco un comentari com a brossa?

El comentari s'amagarà permanentment al teu canal. YouTube també pot revisar el comentari i el comportament del comentador per detectar contingut brossa.

Com es resumeixen els temes de comentaris i com puc moderar-los?

Els temes de comentaris utilitzen models d'IA propietat de Google per organitzar i resumir els comentaris, sense revisió humana, als vídeos de YouTube que tenen seccions amb molts comentaris. Els temes només es creen quan hi ha prou comentaris per representar un tema.

No hi ha cap opció per desactivar els temes de comentaris. Si suprimeixes els comentaris que es mostren en un tema concret, se suprimirà el tema.

No es crearan temes a partir de comentaris que s'hagin posat en espera per revisar-los, que continguin paraules bloquejades o que siguin d'usuaris amagats.

Per enviar suggeriments sobre els temes de comentaris:

1. Obre la secció de comentaris d'un vídeo a l'aplicació YouTube.
  2. Toca Temes .
  3. Toca Més ''.
  4. Toca Envia suggeriments.