Legg til eller fjern tilgang for YouTube-kanalen din

Hvis du har en merkevarekonto, er ikke kanaltillatelser tilgjengelige ennå. Sjekk om du har en merkevarekonto, her. Vi jobber med å kunne støtte merkevarekontoer i fremtiden.

Du kan gi flere personer tillatelse til å administrere kanalen din uten å gi dem tilgang til Google-kontoen din.

Channel Permissions in YouTube Studio: Invite People to Help Manage Your Channel

Slik gir du tilgang:

1. Gå til studio.youtube.com
  2. Klikk på Innstillinger på venstre side.
  3. Klikk på Tillatelser.
  4. Klikk på Inviter, og skriv inn e-postadressen til den du vil invitere.
  5. Klikk på Tilgang, og velg rollen du vil gi denne personen:
    • Administrator: kan legge til og fjerne andre samt endre kanaldetaljer.
    • Redigerer: kan endre alle kanaldetaljer.
    • Seer: kan se (men ikke endre) alle kanaldetaljer.
    • Seer (begrenset): kan se (men ikke endre) alle kanaldetaljer bortsett fra inntektsinformasjon.
  6. Klikk på Lagre.

Slik kan du fjerne eller endre tilgang:

1. Gå til studio.youtube.com.
  2. Klikk på Innstillinger på venstre side.
  3. Klikk på Tillatelser.
  4. Gå til personen du vil fjerne, og klikk på rullegardinmenyen.
  5. Velg en ny rolle, eller klikk på Fjern tilgang

Merk: Kanaltillatelser støttes foreløpig ikke i enkelte deler av Studio. Selv om eieren har tilgang til disse delene, får ikke inviterte brukere tilgang. Dette omfatter

• funksjoner som ikke er bygget inn i Studio ennå, som infokort og sluttskjermer
  • kontrollrom for direktesendinger
  • YouTube.com og alle YouTube-appene (også Studio-mobilappen)

Vi jobber med å kunne tilby støtte for disse i fremtiden.

Slik finner du navnet og e-postadressen til kanaleieren:

Hvis du administrerer en kanal, kan du finne navnet og e-postadressen til kanaleieren. Du kan trenge denne informasjonen hvis du for eksempel skal be vedkommende om å bekrefte kanalen sin per telefon for å få tilgang til enkelte funksjoner.

Merk: Det er bare administratorene og eieren som kan se navnene og e-postadressene til folk som har tilgang til kanalen.

1. Gå til studio.youtube.com.
  2. Klikk på Innstillinger > Tillatelser.
  3. Du ser navnet og e-postadressen til alle som har tilgang til denne kanalen. Notér deg opplysningene om eieren.