YouTube-kanavan käyttöoikeuden lisääminen ja poistaminen

Jos sinulla on bränditili, Kanavan luvat ‑asetus ei ole vielä käytettävissä. Tarkista täältä, onko sinulla bränditili. Pyrimme lisäämään tuen bränditileille myöhemmin.

Voit antaa useiden ihmisten ylläpitää kanavaasi myöntämättä heille pääsyä Google-tilillesi.

Käyttöoikeuden lisääminen:

1. Mene osoitteeseen studio.youtube.com.
  2. Klikkaa vasemmasta reunasta Asetukset.
  3. Valitse Käyttöluvat.
  4. Valitse Kutsu ja kirjoita kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite.
  5. Klikkaa Käyttöoikeus ja valitse henkilölle asetettava rooli:
    • Ylläpitäjä – voi lisätä tai poistaa käyttäjiä ja muokata kanavan tietoja.
    • Muokkaaja – voi muokata kaikkia kanavan tietoja.
    • Katselija – voi katsoa (mutta ei muokata) kanavan tietoja.
    • Katselija (rajoitettu) – voi katsoa (mutta ei muokata) kanavan kaikkia muita tietoja paitsi tulotietoja.
  6. Klikkaa Tallenna.

Käyttöoikeuden poistaminen tai muuttaminen:

1. Mene osoitteeseen studio.youtube.com.
  2. Klikkaa vasemmasta reunasta Asetukset.
  3. Valitse Käyttöluvat.
  4. Valitse poistettava henkilö ja klikkaa avattavaa valikkoa.
  5. Valitse henkilölle uusi rooli tai valitse Poista käyttöoikeus.

Huom. Kanavan luvat ‑asetus ei ole käytettävissä kaikissa Studion osioissa. Toisin kuin omistaja, kutsutut käyttäjät eivät pääse kyseisiin osioihin. Näihin kuuluvat:

• ominaisuudet, joita ei ole vielä otettu Studiossa käyttöön, kuten tietokortit ja päätösruudut
  • Live-tapahtumien hallinta
  • YouTube.com ja YouTube-sovellukset (sekä Studion mobiilisovellus).

Pyrimme lisäämään tuen näille myöhemmin.