Legg til et lydspor i videoen

Du kan ikke lenger endre lydsporet i videoene dine i YouTube-mobilappen. Du kan bruke YouTube Studio på en datamaskin til å bytte ut lydsporet.

Med videoredigereren i YouTube Studio kan du legge til musikk i videoen din fra et bibliotek med lisensierte sanger. Disse sangene kommer fra YouTube-lydbiblioteket. Sangene fra lydbiblioteket kan brukes i videoer som er aktivert for inntektsgenerering.

Finn ut mer om hvordan du laster opp lydspor på flere språk i videoene dine.

Merk:
  • Hvis videoen din er sett over 100 000 ganger, kan du kanskje ikke lagre endringer i den. Denne begrensningen gjelder ikke for brukere som er med i YouTubes partnerprogram.
  • Denne funksjonen er bare tilgjengelig for videoer på under seks timer.

Legg til et lydspor i videoen

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Klikk på videoen du vil redigere.
  4. Klikk på Redigerer på menyen til venstre.
  5. Velg Lyd , og bruk søkefiltrene for å finne et nytt lydspor. Klikk på Spill av for å forhåndslytte til sporene.
  6. Når du finner en sang du liker, klikker du på LEGG TIL. Sangen dukker opp i en blå boks i redigereren.
    • Dra boksen for å endre når sangen begynner.
    • Dra i kantene på boksen for å endre hvor mye av sangen som spilles av.
    • Zoom inn eller ut Zoom for å justere mer presist.
  7. Klikk på LAGRE når du er ferdig.