Legg til et lydspor i videoen

Du kan ikke lenger endre lydsporet i videoene dine i YouTube-mobilappen. Du kan bruke YouTube Studio på en datamaskin til å bytte ut lydsporet.

Med videoredigereren i YouTube Studio kan du legge til musikk i videoen din fra et bibliotek med lisensierte sanger. Disse sangene kommer fra lydbiblioteket på YouTube. Sangene fra lydbiblioteket kan brukes i videoer som er aktivert for inntektsgenerering.

Finn ut mer om hvordan du laster opp lydspor på flere språk i videoene dine.

Merk:
  • Hvis videoen din er sett over 100 000 ganger, kan du kanskje ikke lagre endringer i den. Denne begrensningen gjelder ikke for brukere som er med i YouTubes partnerprogram.
  • Denne funksjonen er bare tilgjengelig for videoer som er kortere enn seks timer.

Legg til et lydspor i videoen

1. Logg på YouTube Studio.
  2. På menyen til venstre velger du Innhold .
  3. Klikk på videoen du vil redigere.
  4. Klikk på Redigerer på menyen til venstre.
  5. Velg Lyd etterfulgt av, og bruk søkefiltrene for å finne et nytt lydspor. Klikk på Spill av for å forhåndslytte til spor.
  6. Når du finner en sang du liker, klikker du på LEGG TIL. Sangen dukker opp i en blå boks i redigereren.
    • Dra boksen for å endre når sangen begynner.
    • Dra i kantene på boksen for å endre hvor mye av sangen som spilles av.
    • Zoom inn eller ut Zoom for å justere mer presist.
  7. Klikk på LAGRE når du er ferdig.