Afegir una pista d'àudio a un vídeo

Ja no pots canviar la pista d'àudio dels teus vídeos des de l'aplicació YouTube per a mòbils. Utilitza un ordinador per canviar la pista d'àudio des de YouTube Studio.

L'editor de vídeo de YouTube Studio et permet afegir al teu vídeo música d'una biblioteca de cançons amb llicència. Aquestes cançons són de la Biblioteca d'àudio de YouTube i les pots fer servir en vídeos que monetitzis.

Obtén informació sobre com pots penjar pistes d'àudio multilingüe als teus vídeos.

Nota:
  • Si el vídeo té més de 100.000 visualitzacions, és possible que no puguis desar els canvis que hi facis. Aquesta restricció no s'aplica als usuaris del Programa per a partners de YouTube.
  • Aquesta funció només està disponible per als vídeos que durin menys de 6 hores.

Afegir una pista d'àudio a un vídeo

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic al vídeo que vols editar.
  4. Al menú de l'esquerra, fes clic a Editor.
  5. Selecciona Àudio i utilitza els filtres de cerca per cercar una pista d'àudio nova. Fes clic a Reprodueix per previsualitzar les pistes.
  6. Quan trobis una cançó que t'agradi, fes clic a AFEGEIX. La cançó es mostrarà a l'editor en un quadre blau.
    • Arrossega el quadre per canviar el moment d'inici de la cançó.
    • Arrossega les vores del quadre per canviar el temps que vols que es reprodueixi la cançó.
    • Utilitza les opcions de zoom Zoom perquè els ajustos siguin més precisos.
  7. Quan hagis acabat, fes clic a DESA.