Katsojien aktivoiminen yhteisöpostauksilla

Kun postaat jotakin kanavasi Yhteisö-välilehdelle, katsojat voivat kommentoida postausta. Lue, kuinka katsojat voivat vastata postauksiisi.

Huom. Pääsy yhteisöpostauksiin voi vaihdella käyttäjän roolin mukaan. Lue lisää kanavaluvista.

Yhteisöpostausten katsominen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Napauta Postaukset-välilehteä.

Huom. Löydät vanhentuneet postaukset arkistosta. Siirry Yhteisö-välilehdelle ja valitse "Arkistoitu".

Postauksen kommentteihin vastaaminen

Voit keskustella yleisön kanssa vastaamalla postauksesi kommentteihin.

1. Vie hiiri postauksen päälle ja klikkaa Kommentit . Postauksen kommentit ‑sivu avautuu.
  2. Valitse jonkin kommentin alapuolelta Vastaa.

Saat satunnaisesti ilmoituksia yhteisöpostauksiisi jätetyistä kommenteista, paitsi jos otat ilmoitukset pois päältä. Lue lisää ilmoitusasetusten muuttamisesta.

Vinkki: Voit vastata uusimpiin kommentteihin klikkaamalla  Lajitteluperuste ja sitten Uusin ensin.

Yhteisöpostauksen kommenttiasetusten muuttaminen

Näin voit muuttaa yksittäisen postauksen kommenttiasetuksia:

1. Kirjaudu tietokoneella YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Valitse Postaukset.
  4. Etsi päivitettävä postaus ja valitse Tiedot .
  5. Valitse haluamasi kommenttiasetus.
  6. Valitse Tallenna.

Lue lisää kommenttiasetuksista, esimerkiksi miten voit valvoa kommentteja silloin, kun kommentointi on päällä.

Huom. Keskeytysvaihtoehto ei ole tällä hetkellä käytettävissä yhteisöpostauksissa.

Kommenttien kiinnittäminen postauksiin

Voit kiinnittää oman tai katsojan kommentin syötteen yläreunaan. Näin useampi katsoja näkee sen.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Sisältö.
  3. Valitse Postaukset-välilehti.
  4. Vie hiiri postauksen päälle ja klikkaa Kommentit .
  5. Vie hiiri kiinnitettävän kommentin päälle.
  6. Klikkaa Lisää > Kiinnitä. Jos olet jo aiemmin kiinnittänyt kommentin, tämä korvaa sen.
    Huom.: Voit poistaa kommentin kiinnityksen milloin tahansa. Tämän jälkeen kommentti siirtyy takaisin alkuperäiseen paikkaansa.

Yhteisö-postausten kommenttien valvominen

Voit asettaa yhteisöpostausten kommentit tarkistettavaksi ennen julkaisua. Katso lisätietoja kommenttien valvomisesta.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Asetukset.
  3. Valitse Yhteisö ja sitten Oletukset.
  4. Valitse haluamasi asetus "Kanavasi kommentit" ‑kohdasta.
  5. Valitse Tallenna.

Sydänten antaminen kommenteille

Voit kiittää katsojaa Yhteisö-välilehden postauksen kommentista sydänkuvakkeella . Näet sydänkuvakkeen ylä- ja alapeukun vierestä.

Kun annat sydämen, kommentin vasemmassa alakulmassa näytetään kuvasi ja pieni punainen sydän. Ilmoitusasetuksista riippuen katsoja voi myös saada ilmoituksen kanavan omistajan antamasta sydämestä.