Interager med seere via fællesskabsindlæg

Når du tilføjer opslag på fanen Fællesskab på din kanal, kan seere kommentere dem. Få flere oplysninger om, hvordan seere kan besvare dine opslag.

Bemærk! Adgangen til fællesskabsopslag kan blive ændret afhængigt af din kanalrolle. Få flere oplysninger om kanaltilladelser.

Find dine fællesskabsindlæg

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Tryk på fanen Opslag.

Bemærk! Du kan se opslag, der er udløbet, i dit arkiv. Gå til fanen Fællesskab, og vælg derefter sektionen "Arkiveret".

Besvar kommentarer til dine opslag

Besvar kommentarer til dine opslag for at starte en samtale med dit publikum.

1. Hold markøren over et opslag, og klik på Kommentarer . Du får vist siden Kommentarer til opslag.
  2. Vælg Svar under en kommentar.

Du vil lejlighedsvist få notifikationer om kommentarer på dine fællesskabsindlæg, medmindre du fravælger dem. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine notifikationer.

Tip! Hvis du vil svare på de nyeste kommentarer, skal du klikke på Sortér efter og så Nyeste først.

Rediger kommentarindstillingerne for et fællesskabsopslag

Sådan ændrer du kommentarindstillingerne for et bestemt opslag:

1. Log ind på YouTube Studio på din computer.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Vælg Opslag.
  4. Find det opslag, du vil opdatere, og vælg derefter Oplysninger .
  5. Vælg din kommentarindstilling.
  6. Vælg GEM.

Få flere oplysninger om kommentarindstillinger, bl.a. dine muligheder for kommentarmoderering, når kommentarer er aktiveret.

Bemærk! Valgmuligheden "Sæt på pause" er i øjeblikket ikke tilgængelig for fællesskabsopslag.

Fastgør en kommentar til dine opslag

Du kan vælge at fastgøre en kommentar (din egen eller en seers) til den øverste del af feedet. Hvis du fastgør en kommentar, bliver den mere synlig for dit publikum.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Vælg fanen Opslag.
  4. Hold markøren over et opslag, og klik på Kommentarer .
  5. Hold markøren over den kommentar, du vil fastgøre.
  6. Klik på Mere og derefter på Fastgør. Hvis du allerede har fastgjort en kommentar, bliver den erstattet af denne.
    Bemærk! Du kan til enhver tid frigøre en kommentar. Den vil i så fald blive flyttet tilbage til sin oprindelige placering.

Moderer kommentarer til fællesskabsindlæg

Du kan tilbageholde kommentarer til dine fællesskabsindlæg til gennemgang. Få flere oplysninger om at moderere kommentarer.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indstillinger i menuen til venstre.
  3. Vælg Fællesskab og så Standardindstillinger.
  4. Vælg din indstilling under "Kommentarer på din kanal".
  5. Vælg Gem.

Giv hjerter til kommentarer på opslag

Du kan bruge et hjerte til at vise, at du sætter pris på en seers kommentarer til dine opslag på fanen Fællesskab. Find hjertet ud for ikonerne for like/dislike.

Seerne får vist dit billede og et lille rødt hjerte i nederste venstre hjørne af deres kommentar. Afhængigt af deres indstillinger får de måske også en notifikation om, at en kanalejer kunne lide deres kommentar.