Interaccionar amb els espectadors a les publicacions de la comunitat

Els espectadors poden respondre a les publicacions que afegeixes a la pestanya Comunitat del teu canal. Obtén informació sobre com els espectadors poden respondre a les teves publicacions.

Obrir la pestanya Comunitat

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Selecciona la teva foto de perfil  i, a continuació, El teu canal.
  3. Selecciona la pestanya Comunitat.

Respondre als comentaris de les teves publicacions

Respon als comentaris de les teves publicacions per crear converses amb els espectadors. Fes clic a Respon  per respondre a un comentari.

De tant en tant, rebràs notificacions sobre els comentaris a les publicacions de la comunitat, tret que desactivis aquesta opció. Obtén informació sobre com pots gestionar les teves notificacions.

Consell: per respondre als comentaris més recents, fes clic a  Ordena per i, a continuació, Els més recents primer.

Fixar un comentari a les teves publicacions

Pots triar un comentari (teu o d'un espectador) i fixar-lo perquè es mostri a la part superior del feed. Si fixes un comentari, serà més visible per al teu públic.

1. Ves a la pestanya Comunitat.
  2. Selecciona el comentari que vulguis fixar.
  3. Fes clic a Més i, a continuació, Fixa. Si ja tens un comentari fixat, aquest el substituirà.
    Nota: pots deixar de fixar un comentari en qualsevol moment i tornarà a la seva posició original.

Moderar comentaris a les publicacions de la comunitat

Pots posar en espera els comentaris a les publicacions de la comunitat per revisar-los. Obtén més informació sobre com pots moderar comentaris.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració.
  3. Selecciona Comunitat i, a continuació, Configuració predeterminada.
  4. A "Comentaris de la pestanya Comentaris" o "Comentaris del teu canal", tria la configuració que vulguis.
  5. Selecciona Desa.

Instruccions de la versió clàssica de Creator Studio

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Selecciona la teva foto de perfil  i, a continuació, Creator Studio.
  3. Al menú de l'esquerra, selecciona Comunitat i, a continuació, Configuració de la comunitat.
  4. Desplaça't cap avall fins a la secció "Configuració predeterminada".
  5. Selecciona Posa en espera tots els comentaris per revisar-los o Posa en espera els comentaris potencialment inadequats per revisar-los.

Afegir cors als comentaris de les publicacions

Pots utilitzar un cor  per mostrar agraïment pels comentaris dels espectadors a la pestanya Comunitat. Trobaràs el cor  al costat de les icones M'agrada i No m'agrada.

Els espectadors veuran la teva foto i un petit cor vermell a la part inferior esquerra del seu comentari. En funció de la seva configuració, també és possible que rebin una notificació en què se'ls informa que al propietari d'un canal li ha agradat el seu comentari.