Interaccionar amb els espectadors a les publicacions de la comunitat

Els espectadors poden respondre a les publicacions que afegeixes a la pestanya Comunitat del teu canal. Obtén informació sobre com els espectadors poden respondre a les teves publicacions.

Nota: l'accés a les publicacions de la pestanya Comunitat pot canviar segons la funció del teu canal. Obtén més informació sobre els permisos del canal.

Consultar les publicacions de la pestanya Comunitat

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Toca la pestanya Publicacions.

Nota: pots veure les publicacions caducades a l'arxiu. Navega fins a la pestanya Comunitat i, a continuació, selecciona la secció "Arxivades".

Respondre als comentaris de les teves publicacions

Respon als comentaris de les teves publicacions per crear converses amb els espectadors.

1. Passa el cursor per sobre d'una publicació i fes clic a Comentaris . Veuràs la pàgina Comentaris de la publicació.
  2. A sota de qualsevol comentari, selecciona Respon.

De tant en tant, rebràs notificacions sobre els comentaris fets a les publicacions de la comunitat, tret que desactivis aquesta opció. Obtén informació sobre com pots gestionar les teves notificacions.

Consell: per respondre als comentaris més recents, fes clic a Ordena per i després Els més recents primer.

Canviar la configuració dels comentaris d'una publicació de la pestanya Comunitat

Si vols canviar la configuració dels comentaris d'una publicació concreta:

1. A l'ordinador, inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Selecciona Publicacions.
  4. Cerca la publicació que vols actualitzar i, a continuació, selecciona Detalls .
  5. Tria l'opció de configuració dels comentaris.
  6. Selecciona DESA.

Obtén més informació sobre la configuració dels comentaris, com ara les opcions de moderació de comentaris quan estan activats.

Nota: actualment, l'opció "Posa en pausa" no està disponible per a les publicacions de la pestanya Comunitat.

Fixar un comentari a les teves publicacions

Pots triar un comentari (teu o d'un espectador) i fixar-lo perquè es mostri a la part superior del feed. Si fixes un comentari, serà més visible per al teu públic.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Selecciona la pestanya Publicacions.
  4. Passa el cursor per sobre d'una publicació i fes clic a Comentaris .
  5. Passa el cursor per sobre del comentari que vols fixar.
  6. Fes clic a Més Fixa. Si ja tens un comentari fixat, aquest el substituirà.
    Nota: pots deixar de fixar un comentari en qualsevol moment i tornarà a la seva posició original.

Moderar comentaris a les publicacions de la comunitat

Pots posar en espera els comentaris fets a les publicacions de la pestanya Comunitat per revisar-los. Obtén més informació sobre com pots moderar comentaris.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració.
  3. Selecciona Comunitat i després Configuració predeterminada.
  4. A "Comentaris al teu canal", tria l'opció de configuració que vulguis.
  5. Selecciona Desa.

Afegir cors als comentaris de les publicacions

Pots utilitzar un cor per mostrar agraïment pels comentaris dels espectadors a les publicacions de la pestanya Comunitat. Trobaràs el cor al costat de les icones M'agrada i No m'agrada.

Els espectadors veuran la teva foto i un petit cor vermell a la part inferior esquerra del seu comentari. En funció de la seva configuració, també és possible que rebin una notificació en què se'ls informa que al propietari d'un canal li ha agradat el seu comentari.