Hitta profilkort

Du kan titta på någons profilkort genom att trycka på profilbilden som visas bredvid en videokommentar.

I profilkorten kan du ta reda på mer om någon och där finns information som redan är offentlig på YouTube. Någons profilkort kan innehålla

• grundläggande kanalinformation
  • de senaste kommentarerna de har skrivit på kanalen du tittar på
  • hens prenumerationer, om de är offentliga.

Kontrollera dina integritetsinställningar

Du kan hjälpa andra att hitta nytt innehåll genom att dela information med YouTube-communityn, till exempel göra dina prenumerationer offentliga. Du kan alltid se och ändra integritetsinställningarna för följande information, som kan visas vid dina kommentarer:

Det är viktigt att alla känner sig trygga på YouTube. Om du vill rapportera trakasserier från någon annan som kommenterar kan du följa de här anvisningarna om hur du rapporterar en kanal.