Finn profilkort

Med profilkort kan du finne ut mer om de som kommenterer på videoene dine. Informasjonen som vises på profilkortene, er allerede offentlig tilgjengelig på YouTube.

Informasjonen på et profilkort kan være

• grunnleggende kanalinformasjon for brukeren som har kommentert
  • de nyeste kommentarene på kanalen du ser på
  • kanalene brukeren abonnerer på, hvis vedkommende har valgt å gjøre denne informasjonen offentlig

Slik finner du profilkortet

Du finner det ved å trykke på profilbildet som vises ved siden av en videokommentar.

Administrer personverninnstillingene dine

Hvis du velger å dele informasjon med YouTube-fellesskapet, for eksempel ved å gjøre abonnementene dine offentlige, kan dette gjøre det enklere for andre å oppdage nytt innhold. Du kan imidlertid alltid se eller endre personverninnstillingene for følgende informasjon som kan vises sammen med kommentarene dine:

navnet ditt
bildet som vises
hvorvidt abonnentantallet ditt er synlig
kommentarer/svar du nylig har lagt ut
hvorvidt kanalene du abonnerer på, er synlige

Rapportér andre brukere

Det er viktig at du føler deg trygg og beskyttet på YouTube. Hvis du mener at du er utsatt for målrettet misbruk eller trakassering i kommentarene, kan du bruke rapporteringsverktøyet til å varsle oss.