Finn profilkort

For å finne profilkortet til en bruker trykker du på profilbildet som vises ved siden av en videokommentar.

Med profilkort kan du finne ut mer om en bruker via informasjon som allerede er offentlig tilgjengelig på YouTube. Informasjonen på et profilkort kan være

• den grunnleggende kanalinformasjonen til brukeren
  • de nyeste kommentarene brukeren har lagt inn på kanalen du ser på
  • kanalene brukeren abonnerer på, hvis hen har valgt å gjøre denne informasjonen offentlig

Administrer personverninnstillingene dine

Hvis du velger å dele informasjon med YouTube-fellesskapet, for eksempel ved å gjøre abonnementene dine offentlige, kan det bli enklere for andre å oppdage nytt innhold. Du kan alltid se eller endre personverninnstillingene for følgende informasjon, som kan vises sammen med kommentarene dine:

Det er viktig at alle føler seg trygge og ivaretatt på YouTube. Hvis du vil rapportere trakassering fra en bruker som har kommentert, kan du følge denne veiledningen for å rapportere en kanal.