Find profilkort

Du finder en persons profilkort ved at trykke på det profilbillede, der vises ud for en videokommentar.

På profilkortet kan du se oplysninger om personen, som allerede er offentlige på YouTube. En persons profilkort kan indeholde:

• Grundlæggende kanaloplysninger
  • De seneste kommentarer, som personen har skrevet på den kanal, du ser
  • Personens abonnementer, hvis vedkommende har valgt at gøre dem offentlige

Administrer dine privatlivsindstillinger

Når du deler med YouTube-fællesskabet, for eksempel ved at gøre dine abonnementer offentlige, hjælper du andre med at opdage nyt indhold. Du kan altid se eller ændre dine privatlivsindstillinger for de følgende oplysninger, som kan blive vist sammen med dine kommentarer:

Det er vigtigt, at alle føler sig trygge og beskyttede på YouTube. Hvis du vil rapportere misbrug fra en anden kommentarskriver, skal du følge denne vejledning for at rapportere en kanal.