Få hjälp som YouTube-användare

YouTubes hjälpcenter

Du är redan här – platsen där du hittar allt inom felsökning. Du hittar knappen Hjälp längst ned på en YouTube-sida, längst ned i menyn till vänster eller på support.google.com/youtube.

YouTube-kanaler med hjälpvideor

Ta en titt på vår YouTube Viewers-kanal med videor som håller dig uppdaterad och som hjälper dig att använda våra produkter.

YouTubes hjälpforum

Hitta svar i YouTubes hjälpforum – som tillhandahålls av TeamYouTube. Du kan se utvalda inlägg för att läsa de senaste uppdateringarna från TeamYouTube.

@TeamYouTube på Twitter

Följ @TeamYouTube på Twitter för uppdateringar och felsökningstips som hjälper dig att få ut mesta möjliga av YouTube.

Vårt team delar uppdateringar och svarar på frågor på engelska, spanska, portugisiska, tyska, franska, ryska, japanska, indonesiska, arabiska och hindi.

Läs mer om TeamYouTube.

Frågor om upphovsrätt

Policyfrågor

Använd de här verktygen för att förstå YouTubes policyer, säkerhetsrutiner och rapporteringsverktyg:

Obs! Vissa resurser finns bara på ett begränsat antal språk.