Få hjelp som YouTube-bruker

Brukerstøtten for YouTube

Du er på riktig sted – her finner du alt om feilsøking. Du finner Hjelp-knappen nederst på alle YouTube-sider, nederst på menyen til venstre og på support.google.com/youtube.

YouTube-kanaler med brukerstøttevideoer

YouTube Viewers-kanalen finner du videoer med oppdateringer og informasjon om hvordan du bruker produktene våre.

YouTube-brukerforumet

Finn svar på spørsmålene dine i YouTube-brukerforumet, som drives av TeamYouTube. Her finner du fremhevede innlegg med de nyeste oppdateringene fra TeamYouTube.

@TeamYouTube på Twitter

Følg @TeamYouTube på Twitter for å få oppdateringer og feilsøkingstips i sanntid, slik at du kan få mest mulig ut av YouTube.

Teamet vårt deler oppdateringer og svarer på spørsmål på engelsk, spansk, portugisisk, tysk, fransk, russisk, japansk, indonesisk, arabisk og hindi.

Finn ut mer om TeamYouTube.

Spørsmål om opphavsrett

Spørsmål om retningslinjer

Med disse verktøyene kan du finne ut mer om retningslinjene, sikkerhetspraksisene og rapporteringsverktøyene til YouTube:

Merk: Noen ressurser er bare tilgjengelig på visse språk.