Hulp voor YouTube-gebruikers

Wil je met een vertegenwoordiger praten, contact opnemen met support of hulp krijgen van iemand? Hieronder vind je enkele mogelijkheden.

Helpcentrum van YouTube

Dit is waar je nu bent: de beste plek om veelvoorkomende problemen op te lossen. Je vindt de Help-knop onder aan elke YouTube-pagina, onder in het linkermenu of op support.google.com/youtube.

YouTube Help-videokanalen

Bekijk ons YouTube Viewers-kanaal voor video's met het laatste nieuws en gebruikstips voor onze producten.

YouTube Help-community

Vind antwoorden en bespreek oplossingen met andere YouTube-gebruikers in de YouTube Help-community (mogelijk gemaakt door TeamYouTube). Je kunt aanbevolen posts bekijken met de nieuwste updates van TeamYouTube.

Twitter-naam @TeamYouTube

Volg ons @TeamYouTube op Twitter voor realtime updates en tips voor probleemoplossing, rechtstreeks van het team dat YouTube-support biedt.

Ons supportteam beantwoordt vragen in het Engels, Frans, Duits, Portugees, Russisch, Spaans, Japans en Bahasa.

Vragen over auteursrecht

Vragen over beleid

Gebruik deze tools om meer te weten te komen over de beleidsregels, tips voor veilig gebruik en rapportagetools van YouTube:

Opmerking: Sommige hulpbronnen zijn alleen beschikbaar in bepaalde talen.