Få hjælp som YouTube-bruger

Hjælp til YouTube

Det er her, du allerede befinder dig, og hvor du bedst kan få hjælp til fejlfinding. Du finder knappen Hjælp nederst på en hvilken som helst YouTube-side, nederst i menuen til venstre eller på support.google.com/youtube.

Videokanaler fra Hjælp til YouTube

Tjek vores YouTube Viewers-kanal, hvor du kan finde videoer, der informerer dig og hjælper dig med at bruge vores produkter.

YouTubes hjælpegruppe

Find svar i YouTubes hjælpegruppe – leveret af TeamYouTube. Du kan se udvalgte indlæg med de seneste opdateringer fra TeamYouTube.

@TeamYouTube på Twitter

Følg @TeamYouTube på Twitter for at få tips til fejlfinding og opdateringer i realtid, så du kan få mest muligt ud af YouTube.

Vores team deler opdateringer og besvarer spørgsmål på arabisk, engelsk, fransk, hindi, indonesisk, japansk, portugisisk, russisk, spansk og tysk.

Få flere oplysninger om TeamYouTube.

Spørgsmål om ophavsret

Spørgsmål om politikker

Brug disse værktøjer til at få oplysninger om YouTubes politikker, sikkerhedspraksis og rapporteringsværktøjer:

Bemærk! Nogle ressourcer er kun tilgængelige på et begrænset antal sprog.