Kry hulp as ’n YouTube-gebruiker

YouTube-hulpsentrum

Jy is reeds hier – die beste plek vir foutsporing. Jy kan die Hulp-knoppie onderaan enige YouTube-bladsy, onderaan die linkerkieslys of by support.google.com/youtube kry.

YouTube Hulp-videokanale

Kyk na ons YouTube Viewers-kanaal vir video’s wat jou op hoogte hou en jou leer hoe om ons produkte te gebruik.

YouTube se Hulpgemeenskap

Kry antwoorde in die YouTube-hulpgemeenskap – aangedryf deur TeamYouTube. Jy kan uitstalplasings bekyk om die jongste opdaterings van TeamYouTube af te sien.

@TeamYouTube se Twitter-skermnaam

Volg @TeamYouTube op Twitter vir intydse opdaterings en foutsporingwenke om jou te help om YouTube ten beste te benut.

Ons span deel opdaterings en beantwoord vrae in Engels, Spaans, Portugees, Duits, Frans, Russies, Japannees, Indonesies, Arabies en Hindi.

Kom meer te wete oor TeamYouTube.

Kopieregvrae

• Kopiereg en regtebestuur: Kry inligting, foutsporing en volgende stappe as jy deur regte-eise geraak word.
  • Regsbeleide: Kry inligting oor wat hierdie regskwessies is, en hoe om ’n klag in te dien.

Beleidsvrae

Gebruik hierdie nutsgoed om YouTube se beleide, veiligheidspraktyke en rapporteringnutsgoed te verstaan:

Let wel: Sommige hulpbronne is net in beperkte tale beskikbaar.