Sport på YouTube

Nu har du möjlighet att titta på utvalt sportinnehåll live på YouTube. Du behöver inte ha ett YouTube-konto för att titta, och det utvalda innehållet är tillgängligt på alla dina enheter.

Om du är YouTube TV-medlem kan du även se det här innehållet på YouTube TV (endast inom USA).

Exempel: Major League Baseball (MLB) på YouTube

13 matcher från MLB-säsongens andra halva under 2019 kommer att visas på YouTube. Matcherna visas också på YouTube TV inom USA, för alla som är YouTube TV-medlemmar. Nedan hittar du olika sätt att titta.

Titta på MLB-matcher i YouTube-mobilappen

1. Öppna YouTube-appen.
  2. Sök efter MLB.
  3. Tryck på MLB:s YouTube-kanal.
  4. Om en match pågår väljer du miniatyren om du vill titta live.
  5. Om en match spelas vid ett senare tillfälle trycker du på matchens miniatyr > Ställ in påminnelse, så får du en avisering när matchen börjar.
  6. Tryck på Chromecast-knappen om du vill titta på en större skärm med en Chromecast-enhet.

Titta på MLB-matcher i YouTube-appen på tv:n

1. Öppna YouTube-appen.
  2. Sök efter MLB.
  3. Välj MLB:s YouTube-kanal.
  4. Om en match pågår väljer du miniatyren om du vill titta live.

Titta på MLB-matcher på YouTube.com

1. Öppna youtube.com/mlb i webbläsaren.
  2. Om en match pågår klickar du på miniatyren om du vill titta live.
  3. Om en match spelas vid ett senare tillfälle klickar du på Ställ in påminnelse, så får du en avisering när matchen börjar.

Titta på MLB-matcher på YouTube TV (endast medlemmar)

Om du är YouTube TV-medlem kan du även se matcher live på YouTube TV. De här utvalda matcherna kan ses inom USA på någon av våra enheter som stöds. Läs mer om hur du tittar på YouTube TV på din tv eller hur du castar till tv:n. Det finns inga visningsbegränsningar för YouTube TV-tittare inom USA.

Så här tittar du:

1. Öppna YouTube TV-appen eller besök tv.youtube.com i webbläsaren.
  2. Sök efter MLB och kolla efter matcher som spelas, kommande matcher eller se schemat på MLB-ligans sida.
  3. När en match sänds visas den som en egen MLB Game of the Week-kanal, som finns på fliken Live.